Μανίκας: «Μόνη σωστή και έντιμη λύση είναι η αναδιάρθρωση»

Gazzetta team
Μανίκας: «Μόνη σωστή και έντιμη λύση είναι η αναδιάρθρωση»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης σχολίασε πως είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί η σεζόν στην SL2
Για την κατάσταση που επικρατεί στην SL2, αλλά και τον Αντώνη Γαϊτανίδη που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε ο Αντώνης Μανίκας, τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στον Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο: «Αυτή τη στιγμή και ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν είναι ήσυχος. Εμείς περιμέναμε την απόφαση της Κυβέρνησης, η οποία δεν θέλει να πάρει το ρίσκο και να μπούμε και εμείς σε ομαδικές προπονήσεις και περιμένουμε. Η Κυβέρνηση τα έχει πάει καλά. Δεν θέλει να μπει σε ρίσκα καθώς τα ιατρικά πρωτόκολλα στην κατηγορία τη δική μας μπορούν να τα υποστηρίξουν τρεις με τέσσερις ομάδες. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις και μεγαλώνει τον κίνδυνο.
Το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο καθώς έχουμε 12 ματς πρωταθλήματος εκ των οποίων τα 10 παιχνίδια μπαράζ. Ας πούμε ότι χρειάζονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να μπούμε σε μια καλή φυσική κατάσταση. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι 12 παιχνίδια να διεξαχθούν σε τέτοιες θερμοκρασίες είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Νομίζω ότι έγινε το πρωτάθλημα με τα προβλήματα και για αυτό η μόνη σωστή και έντιμη λύση είναι η αναδιάρθρωση. Είναι το πιο σωστό και το πιο δίκαιο.
Θα πρέπει ένα κομμάτι από την πίτα να πάει και στις μικρές ομάδες για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα καθώς τώρα φθίνει. Το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι να δώσουμε το κίνητρο να μπορεί να ανταγωνιστεί η μικρή ομάδα την μεγάλη. Πρέπει να δυναμώσουν οι ομάδες της επαρχίας».
Για τον Αντώνη Γαϊτανίδη: «Τον θέλαμε πάρα πολύ. Πιστεύαμε ότι θα μας βοηθήσει αλλά δυστυχώς είχε θέμα με τον ώμο και δεν ήταν έτοιμος. Τον τελευταίο καιρό πάει καλύτερα αλλά δυστυχώς έτυχε και ο κορωνοϊός. Υπάρχει σκέψη να ζητήσουμε την παραμονή του στην ομάδα αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο λόγω της κατάστασης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα