Super League 2: Η απάντηση του Υφυπουργείου προς την Λίγκα για ατομικές προπονήσεις

Super League 2: Η απάντηση του Υφυπουργείου προς την Λίγκα για ατομικές προπονήσεις

bet365

Εστάλη από την ΓΓΑ επιστολή προς τον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, σε απάντηση του πρόσφατου αιτήματος για να επιτραπούν οι ατομικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ μελών της SL2 σε ολιγομελή γκρουπ, όπως συμβαίνει ήδη με την Super League 1.
Στην επιστολή ζητούνται:
• Κάθε ΠΑΕ μέλος της Super League 2 να ορίσει υγειονομικό υπεύθυνο, τον οποίο και θα κοινοποιήσει στην Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ
• O υγειονομικός υπεύθυνος κάθε ΠΑΕ να είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή των όρων και των προϋποθέσεων λειτουργίας της αθλητικής της εγκατάστασης, καθώς και για όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα υποδειχθούν.
• O υγειονομικός υπεύθυνος κάθε ΠΑΕ να συνεργάζεται με τον υγειονομικό υπεύθυνο της Super League 2, ο οποίος και θα είναι ο σύνδεσμος της κατηγορίας με την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ
• Κάθε ΠΑΕ να εγγυηθεί γραπτώς ότι θα εφαρμόσει τόσο το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο για το ποδόσφαιρο, όσο και όλες τις υπόλοιπες προβλέψεις, τις απολύτως αναγκαίες, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα ατομικής προπόνησης σε ολιγομελή γκρουπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα