Ολυμπιακός: Ο πρώτος, η δύναμη, ο υπερπολύτιμος, ο αρχηγός, η έκπληξη!

Ολυμπιακός: Ο πρώτος, η δύναμη, ο υπερπολύτιμος, ο αρχηγός, η έκπληξη!

Ολυμπιακός: Ο πρώτος, η δύναμη, ο υπερπολύτιμος, ο αρχηγός, η έκπληξη!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το blog του στο gazzetta τον απολογισμό του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, παίκτη προς παίκτη!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Όπως κάθε χρόνο κάνω, έτσι και τώρα, στο τέλος του πρωταθλήματος, είναι η ώρα του απολογισμού, για το τι πρόσφερε κάθε παίκτης στον Ολυμπιακό. Στην κατάκτηση του φετινού τίτλου πρόσφεραν πολλοί, με τον καθένα να έχει το δικό του μερίδιο. Να ποιο ήταν αυτό!

ΣΑ. 29 συμμετοχές, σε όλες βασικός. Δέχθηκε 16 γκολ. Υπέπεσε σε δύο πέναλτι, το ένα το έπιασε. Πήρε 3 κίτρινες. Είχε την τύχη με το μέρος του (βλέπε δοκάρια αντίπαλων) σε έξι ματς: με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-1), με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (3-0), με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (2-0), στη Λαμία (6-0), με το Βόλο εντός έδρας (4-1) και με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο (4-1). Ο καλύτερος γκολκίπερ, παρότι είχε και κακό φεγγάρι.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ. 5 συμμετοχές, όλες βασικός, με παθητικό τρία γκολ. Δοκάρια είχαν σε εκτός έδρας ματς οι ΠΑΣ (στο 1-1) και Άρης (στο 1-1)

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ. 2 συμμετοχές βασικός, με μηδέν παθητικό. Δοκάρι είχε σε εντός έδρας ματς ο Αστέρας (1-0).

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ. 19 συμμετοχές, τις 13 βασικός. Έβαλε ένα γκολ κι έφτιαξε τέσσερα, κυρίως με σέντρες από τη νέα του θέση, του δεξιού μπακ. Είχε και δύο δοκάρια. Και δύο κίτρινες. Η ευχάριστη έκπληξη!

ΡΑΦΙΝΙΑ. 14 συμμετοχές, όλες βασικός. Έφτιαξε ένα γκολ, στο πρώτο του ματς κι είχε 2 κίτρινες. Απλά σταθερός.

ΝΤΡΕΓΚΕΡ. 8 συμμετοχές, τις 6 βασικός. Έφτιαξε ένα γκολ. Όχι πειστικός.

ΛΑΛΑ. 5 συμμετοχές, τις 4 βασικός. Είχε μία αποβολή (απευθείας κόκκινη). Δεν προσαρμόστηκε.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ. 22 συμμετοχές, τις 20 βασικός. Έφτιαξε τέσσερα γκολ, κυρίως με σέντρες. Μία κίτρινη. Πολύτιμος και σαν αριστερός στόπερ.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ. 19 συμμετοχές, τις 17 βασικός. Έφτιαξε ένα γκολ. Έξι κίτρινες. Έβγαλε ενέργεια κι ένταση.

ΒΙΝΑΓΚΡΕ. 2 συμμετοχές, βασικός. Έφυγε το Γενάρη, σαν να μην ήρθε ποτέ.

ΣΕΜΕΔΟ. 30 συμμετοχές, τις 29 βασικός. Έβαλε ένα γκολ κι έφτιαξε ένα. Με πολύ καλές στιγμές και με επιπολαιότητες. Υπέπεσε σε ένα πέναλτι. Κι είχε 9 κίτρινες.

ΜΠΑ. 19 συμμετοχές, τις 18 βασικός. Έβαλε ένα γκολ, αλλά πολύ χρήσιμο, στην Τούμπα. Καλός, αλλά τον περιμέναμε καλύτερο! Υπέπεσε σε ένα πέναλτι κι είχε μία αποβολή (δύο κάρτες) κι έξι κίτρινες.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ. 14 συμμετοχές, τις 11 βασικός. Έβαλε ένα γκολ κι έφτιαξε ένα. Δύο κίτρινες. Σίγουρα θετική παρουσία.

ΣΙΣΕ. 12 συμμετοχές, τις 9 βασικός. Δύο κίτρινες. Βοήθησε έως το Γενάρη που πήγε Γαλλία.

ΑΒΡΑΑΜ. 5 συμμετοχές, 3 βασικός. Δύο κίτρινες. Λόγω τραυματισμών, δεν έπαιξε φέτος περισσότερο.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. 3 συμμετοχές, τις 2 βασικός. Δύο κίτρινες. Ελπίδα!

ΕΜΒΙΛΑ. 33 συμμετοχές, τις 28 βασικός. Έβαλε τέσσερα γκολ κι έφτιαξε τρία. Είχε κι ένα δοκάρι και 3 κίτρινες. Μεγάλη δύναμη!

ΚΑΜΑΡΑ. 31 συμμετοχές, τις 24 βασικός. Έβαλε τρία γκολ κι έφτιαξε τέσσερα. Είχε και δύο δοκάρια κι έξι κίτρινες. Έβγαλε τις δυνατότητες του, όχι σταθερότητα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ. 30 συμμετοχές, τις 23 βασικός. Έβαλε τρία γκολ κι έφτιαξε πέντε, όλα με ασίστ. Είχε κι ένα δοκάρι και 5 κίτρινες. Με προσωπικότητα, αρχηγός.

ΤΙΑΓΚΟ. 16 συμμετοχές, τις 7 βασικός. Έφτιαξε ένα γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι που χάθηκε. Μία κίτρινη. Κάτι έδειχνε, κάτι δεν έδειχνε.

ΠΕΠΕ. 9 συμμετοχές, μία βασικός. Μία κίτρινη. Δεν προσαρμόστηκε κι έφυγε το Γενάρη.

ΣΟΥΡΛΗΣ. 3 συμμετοχές, τις 2 βασικός. Προσδοκία!

ΚΑΦΟΥ. 2 συμμετοχές, ως αλλαγή. Έφυγε ακριβώς στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ. 31 συμμετοχές, τις 18 βασικός. Έβαλε εννιά γκολ κι έφτιαξε 11. Είχε κι ένα δοκάρι κι έχασε κι ένα πέναλτι. Δύο κίτρινες. Αρκετά γεμάτη σεζόν, έστω με έλλειψη διάρκειας.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ. 26 συμμετοχές, τις 13 βασικός. Έβαλε ένα γκολ (με πέναλτι) κι έφτιαξε εφτά (το ένα με κέρδος πέναλτι). Είχε κι ένα δοκάρι κι έχασε ένα πέναλτι. Μία κίτρινη. Ξεκίνησε καλύτερα, τελείωσε χειρότερα.

ΛΟΒΕΡΑ. 4 συμμετοχές, τις 2 βασικός. Δεν έπεισε κι έφυγε το Γενάρη.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ. 5 συμμετοχές, μία βασικός. Έβαλε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι. Δεν μπορούσε πια κι έφυγε Γενάρη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ. 31 συμμετοχές, 19 βασικός. Έβαλε 13 γκολ κι έφτιαξε εννιά. Πήρε 3 κίτρινες. Υπερπολύτιμος.

ΜΠΡΟΥΜΑ. 22 συμμετοχές, τις 18 βασικός. Έβαλε εφτά γκολ κι έφτιαξε τρία. Και δύο δοκάρια. Τέσσερις κίτρινες. Άλλοτε έπαιρνε ματς, άλλοτε χανόταν.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ. 23 συμμετοχές, τις 7 βασικός. Έφτιαξε τρία γκολ (το ένα κέρδος πέναλτι). Υπέπεσε σε ένα πέναλτι. Τρεις κίτρινες. Δεν σκόραρε, αγχώθηκε και το έχασε.

ΒΡΟΥΣΑΙ. 14 συμμετοχές, τις 10 βασικός. Έβαλε δύο γκολ, σε ντέρμπι! Πάνω που έδειχνε, έκανε επέμβαση και πήγε πίσω.

ΜΠΡΟΥΝΟ. 3 συμμετοχές, τη μία βασικός. Έφυγε το Γενάρη.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ. 33 συμμετοχές, τις 24 βασικός. Έβαλε 22 γκολ κι έφτιαξε εννιά! Είχε και τέσσερα δοκάρια και κέρδισε ένα πέναλτι που χάθηκε. Μία κίτρινη. Ο πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος.

ΧΑΣΑΝ. 25 συμμετοχές, τις 11 βασικός. Έβαλε 10 γκολ (το ένα με πέναλτι) κι έφτιαξε έξι (το ένα κέρδος πέναλτι). Είχε μόνο στιγμές, αλλά αρκετές από αυτές καίριας σημασίας.

ΚΑΙΠΕΡΣ. 10 συμμετοχές, τις 4 βασικός. Έβαλε ένα γκολ κι έφτιαξε ένα. Είχε κι ένα δοκάρι. Το πάλεψε πραγματικά.

Βάσει συμμετοχών σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας, η πιο βασική σύνθεση του Πέδρο Μαρτίνς ήταν με Σα, Ανδρούτσο (Ραφίνια), Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας (Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη (Μπρούμα), Μασούρα, Ελ Αραμπί.

Άσχετο: Κρίμα για τον Ποντένσε, που λόγω επέμβασης χάνει την πιθανότητα που είχε να πάει στο ΓΙΟΥΡΟ. Να θυμίσω ότι ο Πορτογάλος άρχισε να βγάζει προβλήματα τραυματισμών (θλάσεις) από το Δεκέμβριο του 2019, ενάμιση μήνα πριν πάει στη Γουλβς. Και φέτος στη Γουλβς έχασε άλλα 15 παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.