Αντωνόπουλος: «Επικρατήσαμε κατά κράτος στο δεύτερο μέρος, αλλά...»

Gazzetta team
Αντωνόπουλος: «Επικρατήσαμε κατά κράτος στο δεύτερο μέρος, αλλά...»

bet365

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου στον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του στην εντός έδρας ήττα από τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Αντωνόπουλος στη NOVA:

«Κάναμε καλό παιχνίδι. Ακόμα και στα πρώτα λεπτά, δεν κάναμε άσχημη είσοδο. Θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη τις εντός έδρας εμφανίσεις μας, δεν τα καταφέραμε και αυτό μας στεναχωρεί. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος ευτύχησε να προηγηθεί σε μια πολύ άτυχη στιγμή. Από εκεί και πέρα όμως δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε. Αντίθετα, εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Στο δεύτερο επικρατήσαμε κατά κράτος. Δυστυχώς δεν βρήκαμε το γκολ για να ισοφαρίσουμε. Θέλαμε νίκη και τώρα θα πάμε την Τετάρτη στα Γιάννινα για να κλείσουμε με νίκη μια επιτυχημένη χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα