ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκαρσία, Λόπες και Κρίστιτσιτς για Άρη, πρόβλημα με Αλμπάνη

ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκαρσία, Λόπες και Κρίστιτσιτς για Άρη, πρόβλημα με Αλμπάνη

ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκαρσία, Λόπες και Κρίστιτσιτς για Άρη, πρόβλημα με Αλμπάνη

bet365

Οι Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες και Νέναντ Κρίστιτσιτς θέτουν υποψηφιότητα για το τελευταίο ματς της ΑΕΚ στα πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη. Ενοχλήσεις για Αλμπάνη.

Ακόμα μια προπόνηση, η απογευματινή του Σαββάτου, έμεινε πριν την τελευταία αναμέτρηση της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν με αντίπαλο τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, στην οποία η Ένωση με νίκη τερματίζει 3η στην τελική κατάταξη, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε το πρωί της Παρασκευής τους Λιβάι Γκαρσία, Λόπες και Κρίστιτσιτς να βγάζουν κανονικά όλο το πρόγραμμα και να είναι πλέον διαθέσιμοι για τον Σεβιγιάνο κόουτς.

Το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Αλμπάνη, ο οποίος λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με συνέπεια να προπονηθεί ατομικά και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί από την τελευταία σαββατιάτικη προπόνηση στα Σπάτα (18:30).

Δεδομένα εκτός είναι οι Λάτσι, Ραντόνια, Νταντσένκο και φυσικά ο Σιμόες. Όσον αφορά τον Λάτσι, ο Σλοβένος στόπερ υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική εξέταση στον ραπτικό μυ, από την οποία διαπιστώθηκε πως είναι πλέον 100% καλά, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία από την πρώτη μέρα μετά το διάστημα των διακοπών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα