Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα στον Άρη οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα στον Άρη οι «ερυθρόλευκοι»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα στον Άρη οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Χωρίς Κρίστινσον, Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Παπαδόπουλο, Λαλά και Μασούρα, αλλά με Καλογερόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Άρη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Τετάρτης (5/5, 17.15, novasports1HD) με τον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με αλλαγές στην ενδεκάδα τους, με δεδομένο ότι βασικοί ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πήρε μαζί του τούς Κρίστινσον, Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Παπαδόπουλο, Λαλά και Μασούρα, ενώ στους 21 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή μπήκε ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός, Αλέξης Καλογερόπουλος.

Η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη δοκιμή που έκανε χρησιμοποίησε τετράδα στην άμυνα με Σεμέδο και Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας. Δοκίμασε μάλιστα και διάταξη με δύο επιθετικούς. Υπενθυμίζεται ότι τη θέση βασικού τερματοφύλακα θα πάρει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι υποσχέσεις του Όλεγκ και η πιθανή προσθήκη άλλου αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό

Μαρτίνς: «Μεταγραφή αν υπάρξει πώληση, να πάρουμε κι εμείς ευρωπαϊκό τίτλο» (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα