Μαρτίνς: «Μεταγραφή αν υπάρξει πώληση, να πάρουμε κι εμείς ευρωπαϊκό τίτλο» (vid)

Μαρτίνς: «Μεταγραφή αν υπάρξει πώληση, να πάρουμε κι εμείς ευρωπαϊκό τίτλο» (vid)

Μαρτίνς: «Μεταγραφή αν υπάρξει πώληση, να πάρουμε κι εμείς ευρωπαϊκό τίτλο» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι αποτελεί όνειρο και μεγάλο στόχο ο ευρωπαϊκός τίτλος με τον Ολυμπιακό, όπως έκανε η ομάδα πόλο γυναικών, ενώ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα και το μέλλον του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στη Nova και αφού συνεχάρη τη γυνακεία ομάδα πόλο που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, ευχήθηκε να μπορέσει να κάνει το ίδιο και η ποδοσφαιρική ομάδα. Ακολούθως, ρωτήθηκε και απάντησε για τις μεταγραφικές αναζητήσεις των «ερυθρόλευκων», αλλά και για το δικό του μέλλον.

Ποια είναι η προσέγγιση του αγώνα εναντίον του Άρη;

«Κατ' αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για τον μεγάλο της θρίαμβο. Ένας υπέροχος αγώνας, μια υπέροχη νίκη, που άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο άριστη δουλειά γίνεται σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού. Όσο για τον Άρη, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν δεύτερος εφέτος και αυτό τον κάνει δύσκολη και ανταγωνιστική ομάδα. Όλα τα παιχνίδια εναντίον του είναι πρόκληση για εμάς».

Καθώς αναφερθήκατε στην ομάδα πόλο, ήταν ο 16ος τίτλος του Ολυμπιακού. Τι θα δίνατε να ήταν ο 17ος με εσάς στο τιμόνι;

«Φυσικά και αποτελεί μεγάλο στόχο, ένα πολύ μεγάλο όνειρο, δουλεύουμε γι' αυτό. Θα ήταν κάτι τεράστιο για την ιστορία του Ολυμπιακού. Δουλεύουμε πάντα με σκοπό τις επιτυχίες».

Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών;

«Ο Μπα και ο Αβραάμ δεν θα είναι μαζί μας. Είχαν κάποια μικροπροβλήματα ο Χασάν και ο Σωκράτης. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα».

Τον Τζολάκη θα τον δούμε στα επόμενα παιχνίδια;

«Ναι, ο Τζολάκης έχει δώσει εγγυήσεις, σε όσα παιχνίδια έπαιξε έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Υπολογίζουμε σε αυτόν και στο επόμενο παιχνίδι αυτός θα είναι ο βασικός».

Ξεκινήσατε τον μεταγραφικό σχεδιασμό; Τι έχετε να σχολιάσετε για τα σενάρια που αφορούν το μέλλον σας;

Οι μεταγραφές είναι μια δουλειά που δεν σταματάει ποτέ. Ξέρουμε πάντα τι ζητάμε, ξέρουμε πάντα τι μας χρειάζεται και τι θα μας έλειπε σε περίπτωση πώλησης. Αυτό δεν αφορά εμάς, αφορά τα οικονομικά του συλλόγου. Αν υπάρξει πώληση γνωρίζουμε καλά τι χρειαζόμαστε, αν όχι έχουμε μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Δεν έχουμε ιδιαίτερες αναζητήσεις. Είμαστε πλήρης ομάδα. Όσον αφορά εμένα, έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν έχω τίποτα να σχολιάσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός - «Φάκελος» εξτρέμ: Οι αιωρούμενοι, οι σίγουροι και οι μεταγραφές

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα και Αβραάμ

Ολυμπιακός: Ο Αλγκασίμ Μπα με μπλουζάκι των «ερυθρόλευκων» στα αποδυτήρια του Ρέντη

Ολυμπιακός: Eλ Αραμπί - Χασάν στα 15 κορυφαία δίδυμα του κόσμου την τρέχουσα σεζόν (vids)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα