Ολυμπιακός: Η καταπληκτική αμυντική επίδοση στο «Καραϊσκάκης» όπου δέχθηκε μόνο ένα γκολ σε ροή αγώνα!

Ολυμπιακός: Η καταπληκτική αμυντική επίδοση στο «Καραϊσκάκης» όπου δέχθηκε μόνο ένα γκολ σε ροή αγώνα!

bet365

Ο Ολυμπιακός που φέτος έχει βάλει 76 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 17, παρουσιάζει πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου από τα 4 τέρματα που έχει δεχθεί, τα 3 ήταν με πέναλτι.
Ο Ολυμπιακός είναι «σαρωτικός» στην έδρα του ή εάν θέλετε το... κάστρο του Καραϊσκάκη και σε σύνολο 17 αναμετρήσεων στη φετινή Super League Interwetten έχει 16 νίκες και μόνο μία ισοπαλία, αυτή του 1-1 με τον Άρη. Όμως το εξίσου φοβερό στοιχείο για τους Πειραιώτες είναι πως ο Σα και η άμυνά του είχαν την καλύτερη δυνατή εικόνα.
Σε κανονική διάρκεια και play offs οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν μόλις τέσσερα γκολ στο «σπίτι» τους και μάλιστα τα τρία εξ αυτών ήταν από το σημείο του πέναλτι. Ειδικότερα οι Πειραιώτες είδαν τα δίχτυα τους να παραβιάζονται στο 4-1 με τον Βόλο, όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, στο 5-1 με την Λάρισα, στο 1-1 με αντίπαλο τον Άρη από το τέρμα του Κώστα Μήτρογλου αλλά και στο πρόσφατο «αιώνιο» ντέρμπι, όπου ο Μακέντα έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκού.
Από τα παραπάνω γκολ το μόνο που δεν ήταν από την άσπρη βούλα ήταν από τον Πινακά της ΑΕΛ (γκολ από στατική φάση με κεφαλιά από κόρνερ). Τα άλλα τρία προήλθαν από τα έντεκα βήματα. Συνολικά ο Ολυμπιακός σε 32 αγώνες έχει 76 γκολ υπέρ και 17 κατά. Έχει 82 βαθμούς έναντι 58 των δεύτερων ΠΑΟΚ και Άρη. Εκτός έδρας είχε 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα