Τιάγκο Σίλβα: «Όσο παίζω θα δείξω τί μπορώ να δώσω στον Ολυμπιακό»

Τιάγκο Σίλβα: «Όσο παίζω θα δείξω τί μπορώ να δώσω στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Τιάγκο Σίλβα: «Όσο παίζω θα δείξω τί μπορώ να δώσω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Τιάγκο Σίλβα μίλησε για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, για τον χρόνο συμμετοχής του και για τη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, Τιάγκο Σίλβα, ανέφερε μετά το 2-0 επί της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήραμε μία ακόμη μία νίκη, όταν αυτή η νίκη είναι απέναντι στην ΑΕΚ που θεωρείται ντέρμπι είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Καταφέραμε να κάνουμε καλή εμφάνιση σαν ομάδα, είμαι ευχαριστημένος και για εμένα».

Για τον χρόνο συμμετοχής:

«Οπωσδήποτε οι παίκτες χρειάζονται χρόνο συμμετοχής. Χρειαζόμουν χρόνο για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είχα καιρό να παίξω, από το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Παιχνίδι με το παιχνίδι όσο παίρνω λεπτά συμμετοχής, θα μπορέσω να δείξω τι μπορώ να δώσω στον Ολυμπιακό».

Για το ματς με τον ΠΑΣ:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η φιλοσοφία μας είναι να παίρνουμε τα παιχνίδι ένα ένα, το σημαντικότερο ως τώρα ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Τώρα όμως θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά, γιατί έχουμε το πλεονέκτημα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η διαφορά στην ποιότητα της δουλειάς και των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη

Κρίστινσον: «Μπορεί να γίνω δικηγόρος όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Μπρούμα: «Δεν είναι στο χέρι μου να απαντήσω αν μείνω στον Ολυμπιακό» (vid)

Μασούρας: «Οι παίκτες του ΠΑΣ που θα έρθουν εδώ δεν έχουν να χάσουν κάτι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα