Μασούρας: «Οι παίκτες του ΠΑΣ που θα έρθουν εδώ δεν έχουν να χάσουν κάτι»

Μασούρας: «Οι παίκτες του ΠΑΣ που θα έρθουν εδώ δεν έχουν να χάσουν κάτι»

Gazzetta team
Μασούρας: «Οι παίκτες του ΠΑΣ που θα έρθουν εδώ δεν έχουν να χάσουν κάτι»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Ολυμπιακό ενόψει του ημιτελικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Μασούρας τοποθετήθηκε μετά το 2-0 επί της ΑΕΚ και εξήγησε ότι η ρεβάνς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα κρύβει κινδύνους για τον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφερε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε πάντα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, γιατί αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Ξέρουμε ότι τα παιδιά που θα έρθουν εδώ δεν έχουν να χάσουν κάτι και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Αν είμαστε σοβαροί και επιβάλουμε τον ρυθμό μας δε θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος».

Για τη συνεισφορά όλων των παικτών τη φετινή σεζόν:

«Είναι μια κατάκτηση που θέλουμε να την κρατήσουμε. Όλοι στην ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είτε μπαίνοντας ως αλλαγή είτε ως βασικοί, θέλουν να διακριθούν και να βοηθήσουν για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε στόχους μπροστά μας, έχουμε το κύπελλο την Τετάρτη που θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η διαφορά στην ποιότητα της δουλειάς και των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη

Κρίστινσον: «Μπορεί να γίνω δικηγόρος όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Μπρούμα: «Δεν είναι στο χέρι μου να απαντήσω αν μείνω στον Ολυμπιακό» (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα