Ο Μάρκο Σίλβα διαψεύδει τις δηλώσεις που του απέδωσαν οι Πορτογάλοι για τους Έλληνες παίκτες

Βασίλης Τεμπέλης
Ο Μάρκο Σίλβα διαψεύδει τις δηλώσεις που του απέδωσαν οι Πορτογάλοι για τους Έλληνες παίκτες

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα διαψεύδει κατηγορηματικά τα λόγια που του αποδόθηκαν από τους Πορτογάλους δημοσιογράφους σχετικά με τους Έλληνες παίκτες.

Η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας, Record, δημοσίευσε δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Μάρκο Σίλβα υποστήριξε ότι «στους Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν αρέσει η πρωινή προπόνηση». Από το περιβάλλον του πρώην προπονητή των Ολυμπιακού (2015-16), Χαλ (2017), Γουότφορντ (2017-18) και Έβερτον (2018-19) διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι έγιναν οι δηλώσεις αυτές.

Πηγές κοντά στον 43χρονο Πορτογάλο προπονητή τόνιζαν στο gazzetta.gr ότι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απόδοση της ομιλίας του. «Δεν το είπα αυτό, ο Πορτογάλος δημοσιογράφος το πήρε εντελώς λάθος και η διατύπωσή του είναι άστοχη. Μίλησα γενικά για την κουλτούρα στην Αγγλία και την Ελλάδα, δεν αναφέρθηκα σε παίκτες. Πόσο μάλλον σε πρώην παίκτες μου. Επικοινώνησα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο και ζήτησα να αλλαχτεί το κείμενο», υποστήριζε σε στενούς του συνεργάτες ο Μάρκο Σίλβα.

Μάλιστα άφηνε ανοικτό να προχωρήσει σε ανακοίνωση από τα social media σε περίπτωση που οι συμπατριώτες του δεν διορθώσουν το κείμενο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα