Ολυμπιακός: Η αγωνιστική λύτρωση του Βρουσάι που πάτησε γήπεδο μετά από δύο μήνες (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η αγωνιστική λύτρωση του Βρουσάι που πάτησε γήπεδο μετά από δύο μήνες (vids)

bet365

Ο Μάριος Βρουσάι πήρε χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά το ματς με τον Άρη στις 21 Φλεβάρη και επιστρατεύθηκε ακόμα και ως δεξιός μπακ.

Πού θα κάτσει η μπίλια στον αγώνα Νάπολι - Λάτσιο; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Πάνω που είχε αρχίσει να παίρνει τα... πάνω του αγωνιστικά φέτος στον Ολυμπιακό ο Βρουσάι τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρθροσκόπηση. Ευτυχώς για τον διεθνή winger ο τραυματισμός του δεν ήταν πολύ πιο σοβαρός καθώς αρχικά υπήρξε φόβος για ζημιά στους χιαστούς του.

Ο 22χρονος Βρουσάι με 18 ματς φέτος και με 3 γκολ και 2 ασίστ είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Άρη στο Καραϊσκάκη μετά από μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σάκιτς και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου. Ήταν 21 Φεβρουαρίου του 2021. Από τότε πέρασαν 2 μήνες και φυσικά η αρθροσκόπηση που έκανε για μπορέσει να βρεθεί ξανά στο γήπεδο.
Αναμφίβολα ήταν μία σημαντική στιγμή για εκείνον. Απέναντι με τον Αστέρα Τρίπολης (στην αναμέτρηση της 21ης Απριλίου στο Φάληρο) προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε ενώ επιστρατεύθηκε ακόμα και ως δεξιός μπακ λόγω του προβλήματος του Λαλά. Μεσοεπιθετικά είχε και μία καλή στιγμή που έβγαλε πάσα σε ευκαιρία του Καμαρά. Έμεινε στο ματς έως το τέλος (αγωνίστηκε 94 λεπτά).
Για τον Μάριο Βρουσάι είναι σπουδαίο ότι ο Μαρτίνς τον πίστευε και τον πιστεύει. Πως βλέπει έναν παίκτη ικανό να βοηθήσει ακόμα παραπάνω την ομάδα. Εάν δούμε και γενικότερα τα χαρακτηριστικά του είναι ένας πλάγιος επιθετικός με ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση αλλά και δυνατά πόδια.
Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1998 και έπαιζε στον Ναυπακτιακό Αστέρα πριν βρεθεί στον Ολυμπιακό. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού ήταν από το 2015. Όταν πρωτοπήγε στον πειραϊκό σύλλογο ήταν δεκάρι. Ο Βασίλης Βούζας άρχισε να τον βάζει εξτρέμ και κυρίως αριστερά και απέδωσε μία χαρά. Τον Σεπτέμβριο του 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ενώ δεν είναι φαν του Μέσι και του Ρονάλντο αλλά του Τζούλιαν Ντράξλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα