Δεκαπέντε πράγματα που δεν ήξερες για τον Βρουσάι! (vids)

Δεκαπέντε πράγματα που δεν ήξερες για τον Βρουσάι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Δεκαπέντε πράγματα που δεν ήξερες για τον Βρουσάι! (vids)

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Μάριος Βρουσάι έγινε ένα από κεντρικά πρόσωπα στο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και το Gazzetta.gr αναφέρει ορισμένες... άγνωστες πτυχές του.
Ήταν Μάρτιος του 2017 όταν ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρισκόταν για τα καλά στο επίκεντρο καθώς είχε πετύχει 19 γκολ σε 22 αγώνες και ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League K-20 αλλά και φυσικά στην ομάδα Νέων ρου Ολυμπιακού. Έκτοτε ο Μάριος Βρουσάι έκανε αρκετά βήματα. Πρόκειται για παιδί που έχει κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και έχει ξεχωρίσει και που φέτος είχε συμμετοχή με ασίστ στο Κύπελλο και το ματς με Πλατανιά και πρώτη παρουσία με γκολ στο πρωτάθήμα με την Κέρκυρα. Επίσης από εκείνον ξεκίνησε στο Κύπελλο η φάση που κατέληξε στο 0-3 για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με Αχαρναϊκό. Έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε 15 πράγματα για τον ίδιο που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά:
- Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1998.
- Έπαιζε στον Ναυπακτιακό Αστέρα πριν έρθει στον Ολυμπιακό.
- Αν και αλβανικής καταγωγής επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδος. Έχει κληθεί και στην Ελπίδων.
- Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι από το 2015.
- Όταν πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό ήταν δεκάρι. Ο Βασίλης Βούζας άρχισε να τον βάζει εξτρέμ και κυρίως αριστερά και απέδωσε μία χαρά.
- Τον Σεπτέμβριο του 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
- Το 2017 είχε καταγραφεί ως ένας από τους 44 ποδοσφαιριστές που φιλοξενούνται από τον Ολυμπιακό στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο στον Ρέντη.
- Δεν είναι φαν του Μέσι και του Ρονάλντο αλλά του Τζούλιαν Ντράξλερ.

- Μέχρι τον Μάρτιο του 2017 με την ομάδα Νέων έχει πετύχει 29 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20 εκ των οποίων τα 10 την περίοδο 2015-16.
- Έχει διατελέσει αρχηγός στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.
- Το 2017 είχε βάλει το πρώτο γκολ της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας σε δίτερμα στην πρωινή προπόνηση της 17ης Ιουνίου.
- Το 2016 παίζοντας στους Νέους του Ολυμπιακού είχε βάλει από 2 γκολ στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
- Χαμηλών τόνων παιδί έξω από το γήπεδο και πολύ καλός χαρακτήρας θεωρεί ότι οφείλει πολλά στους ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει στις Ακαδημίες όπως με Βούζα και Ιμπαγάσα.
- Ο νεαρός Βρουσάι με την παρουσία του στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Αχαρναϊκό τον Οκτώβριο του 2017 έγινε ο 30ός παίκτης που χρησιμοποίησε έως τότε η ομάδα.
- Από το 2017 ο πιτσιρικάς έχει βρεθεί στα... ραντάρ ομάδων από την Γερμανία και την Αγγλία. Έχει πολλά θετικά reports και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.
* Δείτε εδώ ξανά τα γκολ στο 5-1 του Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα