ΑΕΚ: «Τρέχει» να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Σάκχοφ

ΑΕΚ: «Τρέχει» να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Σάκχοφ

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Τρέχει» να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Σάκχοφ

bet365

Την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (21/04, 21:30) ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (21/04, 21:30) στρέφουν την προσοχή τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά την επικράτηση με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία. Από την άλλη, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Αρκάδες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Οσον αφορά τον Γεβχέν Σάκχοφ, ο Ουκρανός μέσος είναι σε φάση σταδιακής επανένταξης μετά τη δεύτερη λοίμωξη. Μάλιστα σήμερα (19/04) έκανε κι ένα μικρό μέρος με μπάλα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι ενδεχομένως να ενσωματωθεί ενόψει Ολυμπιακού (25/04, 19:30), μιας και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετική αμφίβολη.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς από την πλευρά του, αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στην γάμπα του γι' αυτό και δεν μπήκε με την ομάδα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα