Χριστοδουλόπουλος: «Δεν αξίζει στον Ατρόμητο να παλεύει για τη σωτηρία του» (vid)

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Δεν αξίζει στον Ατρόμητο να παλεύει για τη σωτηρία του» (vid)

bet365

Ο σκόρερ της ισοφάρισης του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ τόνισε πως στην ομάδα του δεν αξίζει να περνάει αυτή τη δοκιμασία, ενώ στάθηκε στο άγχος που υπάρχει σε αυτόν και στους συμπαίκτες του.

Όσα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη NOVA μετά το 1-1 του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ:

«Η αίσθηση του γκολ δεν αλλάζει ανεξάρτητα από το αν το πετύχεις στο 1ο ή στο 90'. 17-18 Απριλίου ήταν το ψαλιδάκι στο 90'+5', μας πηγαίνει αυτό το διημεράκι. Να το κρατήσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, να μπορώ να μιλήσω για ένα γκολ, να γελάσω, να κάνω μια πλάκα. Όχι αυτό που ζούμε. Είναι δύσκολη στιγμή και για όλες τις ομάδες που παλεύουν. Εγώ το λέω με σεβασμό. Παναιτωλικός, Λάρισα, ΟΦΗ, ιστορικές ομάδες... Πώς φτάσαμε εδώ; Αντί να μιλάμε για τέτοια πράγματα, μιλάμε για σωτηρία.

Αυτό το άγχος που είχαμε. Μόνοι μας καταφέραμε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Δεν αξίζει στο κλαμπ, στην πόλη αυτή η θέση. Δεν είναι σαν νίκη η ισοπαλία, αλλά τουλάχιστον σώσαμε τον βαθμό και μπορούμε να πάμε με τη Λαμία να τελειώνουμε. Το κίνητρό μου ήταν να μη χάσω και να μην κινδυνέψω παραπάνω. Δεν θέλουμε να χάνουμε. Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα