Ο Ντέλετιτς πέτυχε ή δημιούργησε όλα τα γκολ της Λαμίας στα play out! (vids)

Gazzetta team
Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει βρει δίχτυα 6 φορές στο μίνι πρωτάθλημα και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σημείωσε τα μισά και «έφτιαξε» τα άλλα τρία, δηλαδή συμμετείχε σε όλα!
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην κατηγορία βρίσκεται πλέον η Λαμία, καθώς συνέχισε και στα play out με το πόδι στο γκάζι. Στο μίνι πρωτάθλημα μάζεψε ήδη 7 βαθμούς καθώς κέρδισε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στην ισοπαλία με το Βόλο, ενώ το επιμέρους σκορ σε αυτά τα παιχνίδια είναι 6-2 υπέρ της. Mάλιστα όλα τα τέρματά της φέρουν την «υπογραφή» του Μίλος Ντέλετιτς.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που μάλιστα τον είδαμε και ως «9άρι» σημείωσε τα 3 και «έφτιαξε» τα υπόλοιπα, αφού σκόραρε σε όλους τους αγώνες από μία φορά και έδωσε την ασίστ για τα γκολ των Βασιλακάκη, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλου.
Ας τα θυμηθούμε…
*Στο 3-0 του Αγρινίου η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 24’ μετά από σέντρα του Σέρβου μεσοεπιθετικού στο τρανζίσιον και κεφαλιά του Βασιλακάκη.
*Λίγο αργότερα (27’) εκείνος διπλασίασε τα τέρματά τους με πλασέ στην κίνηση μέσα από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από «κόψιμο» του Καραμάνου.
*Στο 43’ ο Ντέλετιτς έκανε την μακρινή μπαλιά για τον Ρόμανιτς, που βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.
*Στο 1-1 με το Βόλο ο 28χρονος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 88’ και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ.
*Στο 2-1 των «Ζωσιμάδων» εκτέλεσε το φάουλ στο 47’, όπου ο Τζανετόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε.
*Στο 82’ ο Καραμάνος τον βρήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.