ΑΕΚ: Επιστρέφει από Πορτογαλία ο Ολιβέιρα, την Τετάρτη «μπαίνει» ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Επιστρέφει από Πορτογαλία ο Ολιβέιρα, την Τετάρτη «μπαίνει» ο Γαλανόπουλος

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επιστρέφει από Πορτογαλία ο Ολιβέιρα, την Τετάρτη «μπαίνει» ο Γαλανόπουλος

bet365

Ο Ολιβέιρα απουσίασε δικαιολογημένα από την προπόνηση της Δευτέρας καθώς είχε πρόβλημα με την ανταπόκριση της πτήσης. Την Τετάρτη αναμένεται να μπει ο Γαλανόπουλος με την ομάδα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα τη Δευτέρα μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ. Οι απουσίες, όπως αναμενόταν, ήταν αρκετές καθώς υπάρχουν οι τραυματίες και οι διεθνείς που απουσιάζουν (Σβάρνας, Μπακάκης, Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Νεντελτσιάρου, Κρίστιτσιτς, Μιτάι). Έτσι τα Σπάτα θα «γεμίσουν» από Τετάρτη και Πέμπτη όταν και αυτοί θα επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες ώστε ο Χιμένεθ να μπει στην τελική ευθεία ανεβάζοντας ρυθμούς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίαζε ο Νέλσον Ολιβέιρα δικαιολογημένα. Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε πάει στην πατρίδα του στο ρεπό που είχε παραχωρηθεί αλλά λόγω ενός προβλήματος με την ανταπόκριση της πτήσης του δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας. Η ΑΕΚ κατάφερε να του βρει άλλη και έτσι επιστρέφει απόψε στην Αθήνα και θα βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης (11:00) για την προπόνηση.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Γαλανόπουλος είναι εντάξει, ωστόσο προφυλάχθηκε σήμερα πραγματοποιώντας ένα δυνατό ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη. Ο Έλληνας μέσος θα βρίσκεται λογικά στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δύσκολο να ξεκινήσει βασικός με τα τωρινά δεδομένα. Από εκεί και πέρα ο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα καθώς ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Σάκχοφ συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ουκρανία και το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Αθήνα, χάνοντας φυσικά το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, ενώ ο Σιμόες που βρίσκεται στην Πορτογαλία αναμένει τα νεότερα για το τι πρόκειται να συμβεί με την αντιμετώπιση του τραυματισμού του.

Φυσικά, ο Χιμένεθ περιμένει με αγωνία να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς που απουσιάζουν αυτή τη στιγμή, ώστε από Πέμπτη ουσιαστικά που θα έχουν γυρίσει όλοι στα Σπάτα να έχει τη δυνατότητα να κάνει πιο ουσιαστική δουλειά στις προπονήσεις για να προετοιμάσει τους παίκτες του ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έχει μπροστά της η Ένωση σε πλέι οφ και Κύπελλο, αρχής γενομένης κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα