Να, η ευκαιρία του ΠΑΟΚ και του Γκαρσία (vids)

Να, η ευκαιρία του ΠΑΟΚ και του Γκαρσία (vids)

bet365

Μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα να έχουν διαμορφώσει αντίξοες συνθήκες για τον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο τα playoffs που ξεκινούν σήμερα μοιάζουν να είναι η μεγάλη ευκαιρία τους…

Τα παιχνίδια των φετινών playoffs είναι η ευκαιρία του Πάμπλο Γκαρσία να δείξει η ομάδα του κάτι διαφορετικό. Όχι μόνο σε σχηματισμό, πιθανότατα και σε πρόσωπα, αλλά κυρίως σε αποτελεσματικότητα. Εδώ που φτάσαμε πρώτα απ’ όλα μετράει το αποτέλεσμα.

Το είπε ξεκάθαρα ο στενός συνεργάτης του, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, όταν ρωτήθηκε για το τι περιμένουν στην ομάδα ενόψει της πρεμιέρας απέναντι στην ΑΕΚ: «Να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Ο ΠΑΟΚ έχει εμπειρίες και παραστάσεις από παιχνίδια σαν το αποψινό στην άδεια Τούμπα. Είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη παρουσία σε τέτοιου είδους αγώνες, καθώς έλειψε μόνο από τα playoffs της σεζόν 2007-08.

Από εκεί και μετά εννιά σεζόν που στα playoffs συμμετείχαν 4 ομάδες και όχι ο πρωταθλητής, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ισάριθμες παρουσίες, ενώ ήταν παρών και στην περσινή χρονιά, όπου υπήρχε η συμμετοχή του πρωταθλητή, κατακτώντας στο φινάλε τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο Ουρουγουανός έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια playoffs, έξι εξ αυτών ως αντίπαλος της Ένωσης, εναντίον της οποίας έχει σκοράρει μια φορά (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1, 18/5/2011), ενώ έχει αποβληθεί δύο φορές.

Το μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών επιστρέφουν ύστερα από πεντέμιση χρόνια στην καθημερινότητα του Γκαρσία και μαζί με τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου μοιάζουν, ουσιαστικά, ως την ευκαιρία που ψάχνει απεγνωσμένα σύσσωμος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός για να μπορέσει στο τέλος να σώσει την παρτίδα εάν κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Ευρώπη.

Συμπληρώνοντας απόψε 30 αγώνες στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, ο 43χρονος τεχνικός θα γίνει ο έβδομος προπονητής, μετά τους Σάντος, Χάβο, Μπόλονι, Γεωργιάδη, Ίβιτς και Φερέιρα, που θα οδηγήσει το «Δικέφαλο του Βορρά» στη διαδικασία των playoffs.

Πρόσωπα και επιλογές

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες.

Στο μυαλό του Πάμπλο Γκαρσία είναι η πιθανή επιστροφή του Ντάγκλας Αουγκούστο στο αρχικό σχήμα (κάτι που έχει να συμβεί από τις 31 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα) δίπλα στον Ομάρ Ελ Καντουρί, χωρίς η παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου στην ενδεκάδα να έχει «κλειδώσει». Είναι κάτι που το δοκίμασε ο προπονητής δουλεύοντας πάνω στην τακτική κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα