Τάνκοβιτς για Μάνταλο: «Είναι ο αρχηγός μας και ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας»

Τάνκοβιτς για Μάνταλο: «Είναι ο αρχηγός μας και ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας»

Gazzetta team
Τάνκοβιτς για Μάνταλο: «Είναι ο αρχηγός μας και ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς για τον Πέτρο Μάνταλο έπειτα από τη συμφωνία του αρχηγού της ΑΕΚ για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Τάνκοβιτς μιλώντας στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τον Μάνταλο μετά από τη συμφωνία για το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2024. Ο Σουηδός εξτρέμ έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού της Ένωσης, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην ομάδα.

«Έδωσα συγχαρητήρια στον Μάνταλο γιατί γνωρίζω πόσο σημαντικός είναι την ΑΕΚ. Κανείς δεν κρύβεται και δεν υποστηρίζει πως ο Πέτρος δεν είναι κάτι σημαντικό για εμάς. Είναι πολύ σημαντικός και πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσουν οι παίκτες σαν αυτόν. Είναι παίκτης με εξαιρετικά τεχνικά χαρίσματα, δεν είναι εγωιστής, προσπαθεί να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας απ' όσο γνωρίζω τον εκτιμούν πραγματικά. Είναι ο αρχηγός μας και πιστεύω ανταπέδωσε την εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπό του υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024», ανέφερε ο Τάνκοβιτς για τον συμπαίκτη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα