ΑΕΚ: Αύριο κρίνεται του Αλμπάνη για ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Αύριο κρίνεται του Αλμπάνη για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αύριο κρίνεται του Αλμπάνη για ΠΑΟΚ

bet365

Την Παρασκευή (19/03) θα κριθεί αν ο Χρήστος Αλμπάνης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των Play Off, με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/03, 19:30).

Με αμείωτους ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς των Play Off, που είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (21/03, 19:30).

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα περιμένει την αυριανή (19/03) μέρα, προκειμένου να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Αλμπάνη, για το εν λόγω παιχνίδι. Ο 26χρονος εξτρέμ, ο οποίος υπέστη ελαφριά κάκωση στον ώμο, δοκίμασε πολλά πράγματα στη σημερινή (18/03) προπόνηση και οι ενοχλήσεις που ένιωσε ήταν ελάχιστες.

Την Παρασκευή (19/03) θα επιχειρήσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και αν μπει, τότε θα βρίσκεται κανονικά και στην αποστολή της ΑΕΚ, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης, προπονήθηκαν κανονικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στα Σπάτα το πρωί (11:00) της Παρασκευής (19/03).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα