ΑΕΚ: Κάκωση στον ώμο ο Αλμπάνης, «τρέχει» για ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Κάκωση στον ώμο ο Αλμπάνης, «τρέχει» για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Κάκωση στον ώμο ο Αλμπάνης, «τρέχει» για ΠΑΟΚ

bet365

Ο Χρήστος Αλμπάνης υπέστη ελαφριά κάκωση στον ώμο και «τρέχει» να προλάβει την πρεμιέρα των Play Off με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/03). Μπήκε ο Τάνκοβιτς, κανονικά ο Γκαρσία.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της στα Σπάτα, για τον πρώτο αγώνα των Play Off, που είναι με τον ΠΑΟΚ (20/03) στην Τούμπα. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία να προπονούνται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.

Από την άλλη, ο Χρήστος Αλμπάνης υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί ελαφριά κάκωση στον ώμο. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς ήδη από σήμερα αισθανόταν καλύτερα. Ο 26χρονος εξτρέμ θα δοκιμάσει την Πέμπτη (18/03) να μπει με ατομικό πρόγραμμα, και αν δεν αισθανθεί πόνους, τότε θα μπορέσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, για να προλάβει το ματς στην Τούμπα. Αλλά όλα θα εξαρτηθούν στην αυριανή (18/03) προπόνηση.

Από εκεί και πέρα Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, έχει ανεβάσει ρυθμούς αλλά θα χρειαστεί σίγουρα το διάστημα της διακοπής για να διαπιστωθεί πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Οσον αφορά τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο 23χρονος μέσος προπονήθηκε σήμερα με μπάλα, με την αποθεραπεία του να βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Ο Αντρέ Σιμόες από την πλευρά του, ακολούθησε θεραπεία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους στα Σπάτα για την Πέμπτη στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα