ΟΦΗ: Αμφίβολος με Βόλο ο Γιαννούλης

ΟΦΗ: Αμφίβολος με Βόλο ο Γιαννούλης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Αμφίβολος με Βόλο ο Γιαννούλης

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Πέμπτης (18/3) στον ΟΦΗ λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Άρχισε άμεσα θεραπεία και μένει να φανεί αν προλάβει να είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα των play out με τον Βόλο.

Όλα τα είχε ο ΟΦΗ, ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού του έλειπε. Ο Κώστας Γιαννούλης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα των play out με τον Βόλο, που θα γίνει το Σάββατο (20/3, 17.15) στο Πανθεσσαλικό.

Από εκεί και πέρα, οι Σελίμοβιτς και Βαζ συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Ντε Γκουζμάν και Νέιρα έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο με τρέξιμο, ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Γιάννου, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης και Ναμπί.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (19/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα στη Θεσσαλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα