Ενοχλημένοι στον Απόλλωνα Σμύρνης με Παράσχο

Ενοχλημένοι στον Απόλλωνα Σμύρνης με Παράσχο

bet365

Στη Ριζούπολη δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους τόσο για το timing της αποχώρησης του 68χρονου τεχνικού, όσο και τον τρόπο που έγινε
Υπό αλλες συνθήκες στον Απόλλωνα Σμύρνης θα πανηγύριζαν απόψε (14/3) τη μεγάλη τους νίκη επί του Παναιτωλικού, που τους έφερε «αγκαλιά» με την παραμονή τους στην κατηγορία. Τα πάντα όμως επισκιάστηκαν από την παραίτηση του Γιώργου Παράσχου από τον πάγκο της ομάδας, εξέλιξη που ενόχλησε τη διοίκηση, τόσο για το timing όσο και για τον τρόπο που έγινε γνωστή.
Οπως μεταφέρουν από τον οργανισμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο Παράσχος επέλεξε να μην το μεταφέρει σε κάποιον εκ των διοικούντων που ήταν στο γήπεδο, κυρίως ο ισχυρός άνδρας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, αλλά το είπε μόνο στους παίκτες, όπου μεταξύ άλλων άφησε και αιχμές, πως π.χ. η διοίκηση δεν ήταν κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα στις «μεγάλες» νίκες που πήρε στη χρονιά. Κάτι που αντικρούεται από τα υψηλά κλιμάκια του Απόλλωνα, καθώς στέκονται στα έξτρα πριμ που δόθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά από κρίσιμες εκτός έδρας επιτυχίες της.
Παράλληλα από τη Ριζούπολη στέκονται στο ότι η ομάδα ναι μεν έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη όμως δεν έχει διασφαλιστεί μαθηματικά και κινδυνεύει ακόμη, άρα θεωρούν πως ο Παράσχος την εγκατέλειψε ενώ δίνει ακόμη μία «μάχη», κάτι που επίσης ΄τους ενόχλησε πολύ. Μάλιστα «χρεώνουν» την απόφασή του στην πρόσφατη αποπομπή του Γιώργου Κασναφέρη από την ομάδα, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
Η ουσία είναι πως το «διαζύγιο» των δύο πλευρών μόνο ως «βελούδινο» δεν χαρακτηρίζεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα