Ιωαννίδης: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά και να γυρίσουμε σελίδα»

Gazzetta team
Ιωαννίδης: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά και να γυρίσουμε σελίδα»

bet365

Ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω της την εμφάνιση με την ΑΕΚ και να βελτιωθεί αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ιωαννίδης στη NOVA:

Για το ματς με την ΑΕΚ:

«Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είχε απουσίες και ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται. Ήμασταν μαχητικοί, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω πολλά από το παιχνίδι, γιατί το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο».

Για την επόμενη ημέρα:

«Το βάρος πέφτει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση, πρέπει να αλλάξουν πολλά και να γυρίσουμε σελίδα. Βλέπουμε μόνο τον Παναιτωλικό».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι:

«Προσπάθησα να τρέξω, να βοηθήσω αμυντικά. Υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα