ΟΦΗ: Σε δύο γκρουπ η προπόνηση στο Παγκρήτιο με το βλέμμα στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΟΦΗ: Σε δύο γκρουπ η προπόνηση στο Παγκρήτιο με το βλέμμα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Σε δύο γκρουπ η προπόνηση στο Παγκρήτιο με το βλέμμα στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στρέφει το βλέμμα του ο ΟΦΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο στάδιο, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τα προβλήματα να παραμένουν πολλά έπειτα και από τη θλάση που αποκόμισε ο Νέιρα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (23/2) στο Παγκρήτιο στάδιο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν ασκήσεις τεχνικής, στο πλαίσιο αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους και τακτικής με τελειώματα.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Γιώργος Σουρνάκης δεν προπονήθηκε.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Αντριάν Σαρδινέρο.

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί, Χουάν Νέιρα και Βαχίντ Σελίμοβιτς έκαναν θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Βαγιέμπα Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (24/2), στις 15:00 μετά το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα