Παραμένει στον Ολυμπιακό και ο Τζολάκης μέχρι το 2024 (vid)
Την φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το 2024 θα φοράει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τους πρωταθλητές Ελλάδος να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας. Ο Τζολάκης είναι ο δέκατος ποδοσφαιριστής της ομάδας που επέκτεινε το συμβόλαιό του ακολουθώντας τους Ελ Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ανδρούτσο και Σισέ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Το νέο συμβόλαιο του 20χρονου τερματοφύλακα θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.
Το 2018 ήρθε στον Ολυμπιακό και μετά από μία σεζόν με την Ακαδημία, άρχισε πέρυσι να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη ομάδα. Ο γεννημένος στις 8/11/2002 στα Χανιά, Κρητικός, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 4/3/2020 ενώ στο παλμαρέ του έχει ήδη ένα νταμπλ. Ήταν βασικός στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο».
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας! / Konstantinos Tzolakis has renewed with Olympiacos FC! #Olympiacos #KonstantinosTzolakis #Greece #Football #Renew #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/10SzlOtk9F
— Olympiacos FC () (@olympiacosfc) February 13, 2021
Διαβάστε επίσης:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
