Ολυμπιακός: Οι 10 πρώτες κινήσεις του Παπασταθόπουλου! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι 10 πρώτες κινήσεις του Παπασταθόπουλου! (vid)

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού μπαίνοντας στο 64' με τον ΟΦΗ και μένοντας στο ματς έως το τέλος, φυσικά στο 92'. Πώς ήταν αυτή η πρεμιέρα του;
Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο τον είδαμε λοιπόν και όχι τον Κένι Λαλά στον αγώνα της Κυριακής του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στο ότι ο Έλληνας στόπερ έχει εμφανώς έλλειψη συνεχόμενου αγωνιστικού ρυθμού και η βασική λογική ήταν να αρχίσει να ενσωματώνεται με την ομάδα. Μπήκε στο παιχνίδι στο 64' αντί του Μπα και ο αγώνας έληξε στο 92'.
Ο προγραμματισμός έχει να κάνει με το να πάρει χρόνο, να πιάσει τα επιθυμητά του επίπεδα και να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό ώστε να είναι απόλυτα... μάχιμος και έτοιμος για τη συνέχεια και τα ευρωπαϊκά ματς.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Σωκράτη με τα χρώματα του Ολυμπιακού και το πρώτο του ματς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ας δούμε όμως τις δέκα πρώτες κινήσεις του Σωκράτη στο ντεμπούτο του στα ερυθρόλευκα δίπλα στον Σεμέδο:
  • Μόλις μπήκε στον αγώνα έκανε μία κίνηση με τα χέρια προς τον ουρανό θέλοντας να ευχαριστήσει τον Θεό που γυρίζει ξανά στη δράση.
  • Στο 66' άρχισε τις πρώτες του κινήσεις με πάσες με Σα και Σεμέδο. Γενικά έδειξε να θέλει να δώσει πλάτος στο παιχνίδι και να μην είναι στατικός.
  • Λίγο μετά το 70' επιχείρησε μακρινή και αρκετά έξυπνη μπαλιά προς τον Μασούρα για να αλλάξει παιχνίδι.
  • Στο 72' είχε μία διεκδίκηση με τον Γρίβα αλλά δεν του βγήκε να πάρει την κεφαλιά.
  • Λίγο μετά τη φάση αυτή πήγε πάνω στον Γρίβα για να του κλείσει το οπτικό πεδίο σε σουτ.
  • Στο 75' απέκρουσε με κεφαλιά.
  • Στο 86' προωθήθηκε δύο φορές για να πάρει κεφαλιά σε στατική φάση (κόρνερ). Στη δεύτερη προσπάθειά του την πήρε την κεφαλιά αλλά έκανε φάουλ.
  • Στο 88' άφησε έξυπνα τη μπάλα να φύγει προς τον Σα για να μπλοκάρει μετά από μπαλιά των παικτών του ΟΦΗ.
  • Στο 90' συνεργάστηκε σχεδόν μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ με τον Φορτούνη αλλά μετά έκανε φάουλ κυνηγώντας τη φάση.
  • Στο 90+ είχε διώξιμο προ του Καστάνιος.

- Δείτε πιο κάτω το βίντεο με την αλλαγή του Σωκράτη, που πήρε τη θέση του Μπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα