Ολυμπιακός: Το ντεμπούτο του Παπασταθόπουλου με τα ερυθρόλευκα (vid-pics)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Το ντεμπούτο του Παπασταθόπουλου με τα ερυθρόλευκα (vid-pics)

bet365

Στο 64' της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα αντικαθιστώντας τον Μπα.

Τρεις ημέρες πριν από τον προημιτελικό Κυπέλλου εναντίον του Αρη, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι στη Λεωφόρο εναντίον του Παναθηναϊκού και δέκα ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την PSV στουσ «32» του Europa League, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και επέστερψε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια!

Ο διεθνής στόπερ μπήκε στο 64' ως αλλαγή του Μπα στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί του ΟΦΗ και πλέον... σπριντάρει για τα επόμενα, προσεχή, πολύ πιο δύσκολα ματς του πρωταθλητή Ελλάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ηταν η πρώτη εφετινή επίσημη συμμετοχή του Σωκράτη, ο οποίος δνε είχε αγωνιστεί καθόλου με την «πρώτη» ομάδα της Αρσεναλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα