ΑΕΚ: Με μετρημένες επιλογές στον άξονα τα πλάνα του Χιμένεθ για Άρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με μετρημένες επιλογές στον άξονα τα πλάνα του Χιμένεθ για Άρη

bet365

Οι απουσίες των Γαλανόπουλου και Σάκχοφ αναγκάζουν τον Χιμένεθ να έχει συγκεκριμένες επιλογές για τον άξονα της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός επιθυμεί να δει την κατάλληλη συγκέντρωση, η οποία έλειπε από την ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, καθώς και την απαιτούμενη ένταση από τους παίκτες του. Άλλωστε σε αυτούς τους δύο τομείς είχε εστιάσει μιλώντας στους κιτρινόμαυρους σε έντονο ύφος στο ημίχρονο της μεσοβδόμαδης αναμέτρησης.

Οι απουσίες των Μπακάκη και Σβάρνα ήταν δεδομένες, ωστόσο έπειτα από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι προέκυψαν και αυτές των Γαλανόπουλου και Σάκχοφ, κάτι που αναγκάζει τον Χιμένεθ να στραφεί σε συγκεκριμένες επιλογές για τον χώρο του κέντρου. Διαθέσιμοι πλέον είναι οι Σιμόες, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς. Η έξτρα επιλογή βέβαια εκεί είναι ο Μάνταλος, ο οποίος διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, αν και ο αρχηγός της Ένωσης μπήκε μόλις χθες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Αθανασιάδης θα είναι στην εστία, στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα ο Τσιγκρίνσκι μαζί με τον Νεντελτσιάρου, αριστερά ο Λόπες και δεξιά είτε ο Ραντόνια είτε ο Νταντσένκο. Στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Ανσαριφάρντ, στο δεξί άκρο ο Γκαρσία και στο αριστερό μια πιθανή επιλογή είναι ο Μαχαίρας, εκτός κι αν ο Χιμένεθ αποφασίσει να ξεκινήσει τον Μάνταλο τοποθετώντας τον στα αριστερά της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα