ΟΦ Ιεράπετρας - Δόξα Δράμας 2-3: Ματσάρα και πρώτη νίκη για τους Δραμινούς (vids)

Κώστας Τόπας
ΟΦ Ιεράπετρας - Δόξα Δράμας 2-3: Ματσάρα και πρώτη νίκη για τους Δραμινούς (vids)

bet365

Η Δόξα Δράμας κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό με 3-2 στην έδρα του ΟΦΙ Ιεράπετρας και παράλληλα να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Η Δόξα Δράμας ήταν αυτή η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και μάλιστα στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς. Ο Μαυριάς με ωραία προσπάθεια βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε με το αριστερό για να βάλει μπροστά στο σκορ τους Δραμινούς στο 3ο λεπτό του αγώνα και παράλληλα να πετύχει το πρώτο γκολ για την ομάδα του τη φετινή σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το έργο τους και στο 21’ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Βουγιακλίγια με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Βάντερσον σε τετ α τετ, ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο και ο Βραζιλιάνος επιθετικός τσιμπώντας την μπάλα, προ κενής εστίας έκανε το 0-2 για τους Μαυραετούς. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 31’ με τον Λεμονή. Ο Χατζηπιρπιρίδης πάτησε περιοχή, η μπάλα στη συνέχεια έφτασε στον Λεμονή κι αυτός με σουτ από πολύ πλάγια θέση, έκανε το 1-2.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία τα τέρματα τους και συγκεκριμένα στο 51’ με τον Αγγελόπουλο. Oι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 66’ μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι. Ο Γκίνης βγήκε σε τετ α τετ με τον Ηλιάδη και με ωραίο πλασέ «κρέμασε» τον πορτιέρε της Δόξας Δράμας, για το 2-3.

Παρ' όλα αυτά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και το 2-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων. Έτσι η Δόξα Δράμας πανηγύρισε το πρώτο της διπλό και τρίποντο στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο ΟΦ Ιεράπετρας παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς.

ΟΦΙ: Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Καψάλης (41’ Χατζηπιρπιρίδης) , Σμίλτος, Ζήσης (57’ Κούστα), Λεμονής, Αρναούτογλου, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (53’ Τεγούσης), Ντάλα Κόστα

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης, Μαρινάκης, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Αγιώτης, Μπολάκης, Μενσά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Βουγιακλίγια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα