Εμμανουηλίδης: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, η οψιόν αγοράς και το 25% για μεταπώληση

Νίκος Αθανασίου
Το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Στις 500.000 ευρώ η ρήτρα αγοράς, 25% το ποσοστό του Παναθηναϊκού για μεταπώληση.

Οπως και πέρυσι, έτσι και εφέτος, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παραχωρείται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι είχε δοθεί στον Πανιώνιο που υποβιβάστηκε (23 ματς - 6 γκολ/2 ασίστ), εφέτος παραχωρείται στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο 20χρονος εξτρέμ που είχε πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Λάζλο Μπόλονι στα τελευταία ματς του Τριφυλλιού (7 ματς - 1 γκολ/1 ασίστ με μόλις 199 λεπτά στην τρέχουσα περίοδο) πήγε στην Ολλανδία με δανεισμό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η ρήτρα αγοράς του ορίστηκε στις 500.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25%.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Ο δανεισμός του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Ολλανδίας έχει πεντάμηνη διάρκεια» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Πράσινης ΠΑΕ.

Ο Εμμανουηλίδης είναι ο τέταρτος παίκτης του Τριφυλλιού που αποχωρεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τους Αντονίτο (ελεύθερος - Καρταχένα), Ζαγαρίτη (πώληση - Πάρμα), Μαυρομάτη (ελεύθερος - Ατρόμητος).

Φεύγει μετά από έντονες πιέσεις που άσκησε ο ίδιος και ο μάνατζέρ του και θεωρώντας ότι δεν επρόκειτο να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής εφέτος, δεδομένης της πληθώρας παικτών για τις δύο πτέρυγες (Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Καμπετσής, Ιωαννίδης, Μολό, Βιγιαφάνιες, Νγκμπακοτό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ