Ρέμπε: «Ο Καγκάβα θα μας βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του»

Gazzetta team
Ρέμπε: «Ο Καγκάβα θα μας βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του»

bet365

Την πεποίθησή του ότι ο Σίντζι Καγκάβα θα βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ μιας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, εξέφρασε ο Ολαφ Ρέμπε.

Ο Σίνζι Καγκάβα είναι από το πρωί της Τετάρτης (27/1) και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, με την ΠΑΕ να παρουσιάζει τον 32χρονο Ιάπωνα μεσοεπιθετικό μ' έναν εντυπωσιακό βίντεο.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ολα Ρέμπε, μιλώντας στο γερμανικό «kicker», αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Καγκάβα, τονίζοντας πως χάρη στην εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα του.

«Ο Σίντζι θα μας βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του. Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτή τη φορά, βρήκαμε την καλύτερη λύση και για αυτον και για τον ΠΑΟΚ. Είναι σε καλή κατάσταση και θα μπει γρήγορα στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα