Μαρτίνς: «Ήμασταν αποτελεσματικοί, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Ήμασταν αποτελεσματικοί, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ωστόσο πως τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί παρά τη διαφορά στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στη NOVA:

«Πραγματικά στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ μας περιόρισε αισθητά και μας δυσκόλεψε. Στη συνέχεια απειλούσε πολύ ψηλά. Ήταν τα λεπτά που μπορούσε να μας βλάψει. Ανεβήκαμε πολύ εμείς και τα πράγματα πήγαν υπέρ μας. Εμείς είχαμε τον έλεγχο. Ευκαιρίες είχαμε και οι 2 ομάδες. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αποτελεσματικός. Εμείς το κάναμε γιατί ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Ήταν απλά ένας πανηγυρισμός. Ένας εορτασμός. Έχουμε μία δυνατή ομάδα και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Έχουμε παίκτες με πολύ αξία και μπορούν να αντικαταστήσουν όποιον λείπει. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Όλα είναι ανοιχτά για όλους. Σίγουρα παίξαμε με τον διεκδικητή του τίτλου και το είδαμε με σοβαρότητα. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Είναι και άλλες ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ για τα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα