Ατρόμητος: Η ζωή μετά την «πρόθεση αποχώρησης» του Σπανού...

Ατρόμητος: Η ζωή μετά την «πρόθεση αποχώρησης» του Σπανού...

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η ζωή μετά την «πρόθεση αποχώρησης» του Σπανού...

bet365

Ο Γιώργος Σπανός έριξε την... βόμβα το πρωί της Δευτέρας δηλώνοντας πως έχει την πρόθεση να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσιολογικά υπάρχει αγωνία στον κόσμο της ομάδας για την επόμενη ημέρα. Το gazzetta.gr αναλύει την επόμενη μέρα στο «αστέρι».

Λένε πως στη ζωή όλοι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν, δεν αποτελεί εξαίρεση το ποδόσφαιρο σε αυτό! Ο Γιώργος Σπανός το πρωί της Δευτέρας με μια δήλωση που κανείς δεν περίμενε γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι. Εδώ πρέπει να μπει ο πρώτος αστερίσκος... Μιλάμε για πρόθεση κι όχι ειλημμένη απόφαση που θα σήμαινε πως ό,τι κι αν γίνει το καλοκαίρι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Η δήλωση που έγινε την Δευτέρα ήταν μετά από σκέψεις πολλών μηνών του Γιώργου Σπανού. Ο Έλληνας παράγοντας σκέφτεται από πέρσι το ενδεχόμενο να πάψει να ασχολείται με τα κοινά του Ατρόμητου, ωστόσο δεν ήθελε να πάρει μια απόφαση χωρίς πρώτα να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους. Έτσι, φτάσαμε σε αυτή την δήλωση το πρωί της Δευτέρας που να τονίσουμε πως καμία σχέση δεν έχουν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Δεν θα... παρκάρει τις μετοχές

Αυτό που προκύπτει μετά την πρώτη... παγωμάρα κι έκπληξη μετά την πρωινή δήλωση, είναι πως σε καμία περίπτωση ο Γιώργος Σπανός δεν θα προχωρήσει σε «παρκάρισμα» των μετοχών. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε σε αυτή την δήλωση ώστε να γίνει γνωστή η πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αυτό έγινε με σκοπό να φανεί αν θα υπάρξει ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα. Όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό μιας και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, με τον Γιώργο Σπανό να έχει κρατήσει καλά κρυμμένη την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα όλο αυτό τον καιρό. Πλέον και με δεδομένη την πρόθεσή του για αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ για την οποία έδωσε τα πάντα επί 16 χρόνια, περιμένει κάθε σοβαρή πρόταση απ' όπου αυτή κι αν προέρχεται ώστε να την εξετάσει με τους συνεργάτες του.

Ο κόσμος του Ατρόμητου πρέπει να γνωρίζει και να είναι σίγουρος πως ο Γιώργος Σπανός δεν πρόκειται να αφήσει ακέφαλη και με χρέη την ομάδα με την οποία δέθηκε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και ο ίδιος.

Οριστική απόφαση, αλλά...

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας επιχειρηματίας με την δήλωση που έκανε θέλει ο κόσμος να γνωρίζει πως η απόφασή του είναι οριστική. Ο κύκλος του στον Ατρόμητο και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρεί πως έκλεισε και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Το παραθυράκι είναι στο πότε θα αποχωρήσει από την ομάδα...

Όπως είπαμε και παραπάνω, σε καμία περίπτωση ο Γιώργος Σπανός δεν θα αφήσει την ομάδα ακέφαλη. Θα είναι πιστός στρατιώτης μέχρι την τελευταία μέρα και μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση και να ολοκληρωθεί η όποια συμφωνία προκύψει. Αυτό σημαίνει πως μπορεί και η νέα χρονιά να βρει τους Περιστεριώτες με τον ισχυρό άντρα της ομάδας κανονικά στη θέση του.

Βέβαια, πρόθεσή του είναι να βρεθεί μέχρι το καλοκαίρι αγοραστής. Εφόσον αυτό δεν φανεί δυνατό, τότε θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα ώστε να διασφαλιστεί πως θα παραμείνει ένα υγιές κλαμπ απ' όλες τις απόψεις μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα