Μπράντονιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Μπράντονιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Gazzetta team
Μπράντονιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει για την απόκτηση Βλάντιμιρ Μπράντονιτς από την Ράντνικ Μπιγιέλινα, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να αναμένεται εντός των ημερών στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από την περίπτωση του Σίνζι Καγκάβα, ο ΠΑΟΚ περιμένει στη Θεσσαλονίκη και τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, ο οποίος μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους»

«Δεν γνωρίζω ακόμα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά περιμένω τα πάντα να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες. Υπήρχαν πραγματικά πολλές προσφορές αυτόν τον χειμώνα, ίσως δεν ήξερα καν για κάποιες από αυτές, γιατί όλα πέρασαν από τον μάνατζερ μου, τον πρώην παίκτη της Παρτιζάν, Ζβονίμιρ Βούκιτς. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η μετάβαση στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην καριέρα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπράντονιτς σε δηλώσεις του σε βοσνιακά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα