Μπράντονιτς για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Τσιμπιέμαι για να δω αν ονειρεύομαι»

Μπράντονιτς για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Τσιμπιέμαι για να δω αν ονειρεύομαι»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπράντονιτς για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Τσιμπιέμαι για να δω αν ονειρεύομαι»

bet365

H Ράντνικ ανακοίνωσε την μεταγραφή του 21χρονου αριστερού εξτρέμ, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ με τον Βόσνιο διεθνή να εμφανίζεται εκστασιασμένος!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η βοσνιακή Ράντνικ ανακοίνωσε την παραχώρηση του νεαρού εξτρέμ Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ.

«Επιβεβαιώνουμε επίσημα την αναχώρηση του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς στον περίφημο ελληνικό σύλλογο, ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Μετά από διαπραγματεύσεις, εξετάζοντας τη συνολική κατάσταση και ακολουθώντας τις διαδικασίες, αποφασίστηκε ότι ο Μπράντονιτς θα λάβει άδεια για να αλλάξει περιβάλλον».

Από την πλευρά του ο διεθνής με την U21 της Βοσνίας εμφανίστηκε ευτυχής από την μεταπήδηση του στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

«Είμαι τόσο χαρούμενος. Τσιμπιέμαι για να δω εάν ονειρεύομαι. Από την άλλη πλευρά λυπάμαι που φεύγω για τους συμπαίκτες μου και την πόλη. Θα συνεχίζω να υποστηρίζω την Ράντνικ και ελπίζω να παραμείνει στην κατηγορία».

Ο Μπράντονιτς μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ, ενώ στην τρέχουσα σεζόν μετρά 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Βοσνίας. Μάλιστα έχει χρισθεί τρεις φορές διεθνής με την U-21 της Βοσνίας.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βοσνία αναφέρουν πως για τον Μπράντονιτς υπήρξε ενδιαφέρον από την Σαράγεβο, την σερβική Τσουκαρίτσκι, αλλά και πολωνικούς συλλόγους με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να προτιμά τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντονιτς θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ράντνικ και ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην βαλκανική χώρα.

Η ομάδα του βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την διακεκεκαυμένη ζώνη του βοσνιακού πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα