Ο Κλάτενμπεργκ αντικατέστησε τον Παπαπέτρου με τον Καραντώνη στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος

Gazzetta team
Ο Κλάτενμπεργκ αντικατέστησε τον Παπαπέτρου με τον Καραντώνη στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος

bet365

Την αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου από τον Δημήτρη Καραντώνη ως διαιτητή στον αγώνα Παναιτωλικός - Ατρόμητος γνωστοποίησε ο Κλάτενμπεργκ.

Για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (28/01, 17:15) αρχικά είχε οριστεί ο Τάσος Παπαπέτρου. Ωστόσο, μετά από απόφαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποφασίστηκε η αντικατάσταση του με τον Δημήτρη Καραντώνη.

Πέρα από την συγκεκριμένη αλλαγή, υπήρξαν και διαφοροποιήσεις στο Άρης - ΑΕΛ και ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης. Συγκεκριμένα, υπήρξε «τράμπα» καθώς ο Κουμπαράκης θα είναι τελικά αυτός που θα διευθύνει το παιχνίδι των «κίτρινων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους «βυσσινί», ενώ ο Κουτσιαύτης θα βρεθεί στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση των Κρητικών με τους Αρκάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα