Ο Σίμος ήταν στον πάγκο με τη Λαμία...

Ο Σίμος ήταν στον πάγκο με τη Λαμία...

Gazzetta team
Ο Σίμος ήταν στον πάγκο με τη Λαμία...

bet365

Ο 42χρονος κόουτς του ΟΦΗ βρίσκονταν σε άμεση επικοινωνία/επαφή με τον Παπαπαναγή και επί της ουσίας δεν... έλειπε από το ματς της Πέμπτης
Στις νίκες επέστρεψε πρόσφατα ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία (2-0), σε ένα ματς όπου ο Περικλής Παπαπαναγής είχε τα «ηνία», καθώς ο Γιώργος Σίμος βρίσκονταν στο πλευρό της εγκύου γυναίκας του και την επομένη, χθες δηλαδή, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωρά. Ή μήπως όχι;
Ο 42χρονος ήταν σα να μην έλειψε ποτέ από τον πάγκο των Κρητικών, αφού τόσο η ενδεκάδα που κατέβασε ο άμεσος συνεργάτης του όσο και οι αλλαγές ήταν με γνώμονα το πλάνο που ακολουθούν 1,5 χρόνο στο Γεντί Κουλέ. Από την πρώτη στιγμή δηλαδή που ο Σίμος πήρε το χρίσμα του προπονητή και ο Παπαπαναγής βρέθηκε στο πλευρό του ως άμεσος συνεργάτης του.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δύο άνδρες ήταν σε άμεση επικοινωνία και όλες οι κινήσεις στη «σκακιέρα» ήταν σε άμεση συνεννόηση μαζί του. Κάτι που άλλωστε έλεγε και ο Παπαπαναγής μετά το ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα