Η ήττα του Άρη από την Λαμία είναι το μικρότερο κακό!

Η ήττα του Άρη από την Λαμία είναι το μικρότερο κακό!

Μιχάλης Λεάνης Μιχάλης Λεάνης
Η ήττα του Άρη από την Λαμία είναι το μικρότερο κακό!

bet365

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για τα όσα έγιναν στην Λαμία την διαιτησία των Σκουλά και Φωτιά αλλά και την εικόνα του Αρη.

bwin - Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σίτι με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ειλικρινά δεν με προβληματίζει τόσο η ήττα από την Λαμία όσο η χαίνουσα πληγή στον οργανισμό του Άρη και σε αυτό το ζήτημα θέλω να σταθώ για μια ακόμη φορά!

Στη χαίνουσα πληγή που κακοφορμίζει!!!

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα θέλω να θέσω μια ερώτηση πραγματική και καθόλου ρητορική στην διοίκηση του Άρη!

Για την διαιτησία της αναμέτρησης οι διοικούντες του συλλόγου δεν έχουν κάτι να πουν; Όχι ως δικαιολογία για την ήττα αλλά ως γεγονός αυτό καθεαυτό!

Τίποτα;;;

Δηλαδή είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αντιμετώπισαν την ομάδα οι κύριοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι Σκουλάς και Φωτιάς;

Δεν έχω την απαίτηση οι διοικούντες του Άρη να εξαντλήσουν τις όποιες ενέργειες τους στα τυπικά εκδίδοντας μια αυστηρή ανακοίνωση, μια ακόμη στις τόσες, αλλά στο να βρουν επιτέλους τρόπο να μην βρεθούν ξανά στο δρόμο τους οι συγκεκριμένοι ρέφερι!

Γιατί αν είσαι Άρης , δεύτερος στην βαθμολογία παρακαλώ ,αυτό οφείλεις να πράξεις. Να βρεις τρόπο για να ασκήσεις βέτο!!!

Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα με την στάση που υιοθετεί η διοίκηση , ούτε η τελευταία, που οι συγκεκριμένοι και όλος ο μηχανισμός, θα κάνουν το πάν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Άρη.

Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σύσσωμος ο πάγκος των κιτρινόμαυρων διαμαρτυρόταν για τις αποφάσεις του διαιτητή, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα η μισή αποστολή , ο κόουτς Μάντζιος, μη ξέροντας τι άλλο να κάνει, δικαιολογημένα χαμογελούσε ειρωνικά και η διοίκηση της ομάδας τα αφήνει όλα αυτά στην άκρη για να πάει παρακάτω;

Συγνώμη αλλά με αυτή την στάση δεν έχει πολύ δρόμο παρακάτω! Και το γράφω τώρα για να μη λέτε ότι δεν το έγραψα!

Παρακάτω θα έχει τοίχο! Ντουβάρι! Και η πρόσκρουση θα είναι βίαιη και η προσγείωση ανώμαλη!

Προτιμώ να γίνω κακός μάντης , παρά μάντης κακών , αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα με θυμηθείτε!

Από την πρώτη σεζόν της επιστροφής του Άρη στην κατηγορία που ιστορικά ανήκει έχω χαλάσει δέκα πληκτρολόγια να γράφω ότι το κυνήγι από τη διαιτησία πάει σύννεφο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Συνεπώς είναι κάτι που δεν μπορείς να παραβλέψεις , ούτε να σταθείς στο γεγονός ότι εξαντλούμαι στην έκδοση ανακοινώσεων διαμαρτυρίας.

Τι είναι ο Άρης; Κομματικός οργανισμός να αρκείται στις ανακοινώσεις του εκπροσώπου του και στον έλεγχο της εξουσίας μέσω της κοινοβουλευτικής ομάδας;

Τι έχει κάνει τόσα χρόνια η διοίκηση ώστε οι διαιτητές να σέβονται την ομάδα; Γιατί μιλάμε για τον Άρη , όχι για μια ομάδα δεύτερης ή τρίτης γραμμής.

Ακόμα και σε παιχνίδια που ο Άρης έχει κερδίσει η διαιτησία ήταν 60-40 υπέρ του αντιπάλου.

Έχει φροντίσει η διοίκηση ή έχει σκοπό να επανδρώσει τον σύλλογο με παράγοντες έμπειρους και ικανούς να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει τον σύλλογο εδώ και χρόνια.

Αμφιβάλλω! Παντού Καρυπίδης! Μόνο Καρυπίδη βλέπω εγώ και όλος ο κόσμος του Άρη!

Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι ο πρόεδρος δεν κάνει ότι περνά από το χέρι του. Αλλά η συγκεκριμένη αποστολή δεν είναι δουλειά μόνο του προέδρου. Χρειάζεται ομάδα συγκροτημένη , έμπειρη και αποτελεσματική.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη και τις διασυνδέσεις του ,έχει άλλους τέσσερις που τρέχουν αυτά τα ζητήματα.

Πρόσφατα μάλιστα ενέταξε και πέμπτο στην ομάδα. Τον Βασίλη Χατζηαποστόλου ο οποίος ανερυθρίαστα δήλωσε και μεταφέρω αυτούσια την δήλωση του : “ Χάσαμε τις επιρροές που είχαμε το 16-17 μείναμε εκτός παρασκηνίου και χρειάζεται να το ξαναδούμε”!!!

Ο κύριος διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ!!!

Οι άλλοι πρόεδρε πάνε με λέιζερ και εσύ με σφενδόνες!

Δεν τελειώνει ένα πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο. Αντίθετα για τον Άρη τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε!

Ποιόν έχει ο Άρης για το παρασκήνιο , η μάλλον ποιους. Ρητορική η ερώτηση. ΚΑΝΕΝΑ!

Και αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο από τη ήττα στη Λαμία γιατί από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει η ...περιπέτεια , τώρα που η ομάδα είναι δεύτερη,πάει να αλλάξει τον συσχετισμό δυνάμεων και αυτό φυσικά ενοχλεί πολλούς!

Που πάει λοιπόν ο Άρης ακάλυπτος στο ξέφωτο για να μην το γράψω αλλιώς και το κόψει δικαιολογημένα ο αρχισυντάκτης;

Που πας να παίξεις με την Λαμία απροστάτευτος όταν στην Β Εθνική σε έχει κερδίσει με γκολ με 5 παίκτες οφσάιντ; ‘

Που πας να παίξεις απροστάτευτος όταν στο βαρ ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρουν φάση που θα σε καταδικάσει;

Σε άλλους ούτε καν επικαλούνται την αρωγή του βαρ στον Άρη εξετάζουν την κάθε φάση με μοιρογνωμόνιο!

Που πας να παίξεις απροστάτευτος όταν η ομαδα που προσπαθεί σε ένα βούρκο να παράγει ποδόσφαιρο έχει περισσότερες κάρτες από αυτή που πετά την μπάλα στα μνήματα;

Που πας να παίξεις απροστάτευτος όταν ο Σκουλάς στη φάση του πέναλτι είναι μπροστά και δεν βλέπει παράβαση ( ο παίκτης που τον πάτησε ο Ματίγια πέφτει δυο βήματα μετά) και του σφυρίζει ένα λεπτό μετά από το βαρ πέναλτι ο Φωτιάς ;

Και μη μου πει κάποιος από τους... αντικειμενικούς ότι φαίνεται ότι τον πατά ο Ματίγια γιατι κι εγώ μικρός έβλεπα τον Τέρενς Χιλ να ρίχνει χαστούκια αλλά μετά όλοι ασταλάκωτοι έβγαιναν από τα γυρίσματα.

Που πας να παίξεις απροστάτευτος όταν ο Σκουλάς έχει τελειώσει τον Σούντγκρεν στην φάση του πρώτου ημιχρόνου στο καθαρό κόψιμο στον Σκόνδρα που έχει χρεώσει με φάουλ;

Όταν δεν έχει χρεώσει με κάρτα τον Μπερτόλιο επίτηδες για να ΄χουν να λένε κάτι ...οι αντικειμενικοί.

Μόνο με ξένους διαιτητές δεν έχει αδικηθεί ο Άρης κι αυτό λέει πολλά.

Κερδίζει τα ντέρμπι και οι διώκτες του γελάνε πονηρά. Άσε λένε θα σκοντάψει με τους μικρούς εκεί που οι σφυρίχτρες είναι...εγχώριες.

Κάτι μου λέει ότι στην συνέχεια θα βγουν αληθινοί αν η διοίκηση δεν βρει τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα.

Αν πάλι ο πρόεδρος πιστεύει ότι θα βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα μέσα από τις συμμαχίες, κι αυτό το γράφω τώρα, θα βγει γελασμένος!

Ο βασικός σύμμαχος έχει καθαρίσει. Τελείωσε το πρωτάθλημα , ένα ντέρμπι του μένει κι αυτό θα το παίξει με ξένο διαιτητή! Με τους Φωτιάδες και τους Σκουλάδες θα ξανασχοληθεί του χρόνου πάλι!

Μόνος του ο ΄Άρης οφείλει να βρεις λύσεις , γιατί είναι Άρης , μόνος του να δομήσει τον οργανισμό που θα τον προστατεύσει από τις εξωαγωνιστικές παρενοχλήσεις.

Δεν γίνεται ο Άρης να μεγαλώνει μόνο αγωνιστικά.

Αν δεν δεν μεγαλώσει σε επίπεδο παραγόντων σε επίπεδο εκπροσώπησης σε όλους τους νευραλγικούς τομείς που καθορίζουν τη εξέλιξη ενός πρωταθλήματος το πιθανότερο είναι όσο και αν ενισχυθεί στις μεταγραφές να μην καταφέρει ποτέ του να εξαργυρώσει την αγωνιστική του ανωτερότητα στο γήπεδο.

Το μισό πρωτάθλημα κρίνεται και καθορίζεται έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ας μη κρυβόμαστε. Έτσι διεξαγόταν πάντα , έτσι διεξάγεται και θα διεξάγεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Κι όποιος εθελοτυφλεί ή στρουθοκαμηλίζει θα την πληρώνει!

ΥΓ: Παρασκηνιακά το παιχνίδι με τον Βόλο το φοβάμαι περισσότερο από όσο αυτό με τη Λαμία γιατί ο Βόλος έχει καλή ομάδα οπότε φτιάχνεται πιο εύκολα η κατάσταση και μάλιστα μετά από ήττα του Άρη. Για να δούμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Λεάνης
Μιχάλης Λεάνης

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές και μετά από άνοιγμα μυστικών αρχείων η γέννηση του τοποθετείται το σωτήριο έτος 1862 το πολύ!

Από μικρός ήθελε πολύ να κάνει ότι κάνουν όλα τα παιδιά!!!

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην παρανομία πριν ο Γουτεμβέργιος ανακαλύψει την τυπογραφία και ο Μητσοτάκης την διαπλοκή!

Έκτοτε η εξέλιξη του, γενικά στον χώρο, υπήρξε ραγδαία και άκρως εντυπωσιακή!

Άριστος σκοπευτής , χωρίς να κλείνει το ένα μάτι, άσος του βολάν στους δυο τροχούς, δεινός σκακιστής, ικανότατος ισορροπιστής σε ζαρωμένο σχοινί και φοβερός ματάκιας της καθημερινής έγκυρης ειδησιογραφίας!

Παντοτινός λάτρης του ωραίου φύλου, εισαγωγέας και προμηθευτής ειδών αλιείας στην Πίνδο και στα Άγραφα, επιφανής αυτοδύτης ενυδρείου, παρασημοφορημένος αμπελουργός, πολέμιος των Ισμαηλιτών του Μπεγκ Ουμ , πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Πόγραδετς, πρύτανης στην Κρατική Σχολή των Φυσιολατρών του Βούπερταλ, πρωτοσύγκελος της σκήτης του Προφήτη Δανιήλ, αρχισυναγωγός του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, παντοτινός νοσηρός θαυμαστής της φυγόκεντρης περιπέτειας σ’αυτούς τους μίζερους καιρούς τους γεμάτους από μέτριους συντηρητές φαντασίας και ονείρων, μα πάντα ευχάριστος στα πάρτι!!!