Λαμκέλ Ζε: «Αφήστε με να φύγω, θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό»!

Λαμκέλ Ζε: «Αφήστε με να φύγω, θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
Λαμκέλ Ζε: «Αφήστε με να φύγω, θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ο Λαμκέλ Ζε δεν θέλει να συνεχίσει στην Αντβέρπ ούτε με νέο προπονητή, επιτέθηκε στον βελγικό σύλλογο και ζήτησε την άμεση παραχώρηση του στο Τριφύλλι!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καμερουνέζος εξτρέμ, του οποίου το θέμα έχει καλές πιθανότητες να προχωρήσει για τον Παναθηναϊκό παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών:

᾽᾽Συμφωνήσαμε να με αφήσουν να φύγω, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησε ο Λέκο νομίζουν ότι θα επιστρέψω. Άρα προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και δεν δίνουν τη συγκατάθεση τους στον Παναθηναϊκό. Τελείωσε, αφήστε με να φύγω, δεν με νοιάζει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Αντβέρπ, έχω κάνει την επιλογή μου. Και οι δύο σύλλογοι θα βγουν κερδισμένοι αν πάω στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην αρχή θα είναι δανεισμός για έξι μήνες και μετά μπορούν να με πουλήσουν. Έχω το μυαλό μου στην Ελλάδα, είναι σχεδόν μια εβδομάδα που θα έπρεπε να είμαι εκεί! Ο Λάζλο Μπόλονι με παίρνει τηλέφωνο συχνά και προσπαθεί να μάθει νέα για την κατάσταση. Τώρα περιμένουμε το “πράσινο φως” από τον Ντ’ Ονόφριο. Αισθάνομαι σαν να είμαι φυλακισμένος“.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα