Τούρκος ατζέντης για Λιβάια: «Πρόταση από Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρεται και η Μπασάκσεχιρ»

Τούρκος ατζέντης για Λιβάια: «Πρόταση από Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρεται και η Μπασάκσεχιρ»

Gazzetta team
Τούρκος ατζέντης για Λιβάια: «Πρόταση από Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρεται και η Μπασάκσεχιρ»

bet365

Ένας Τούρκος μάνατζερ ισχυρίζεται ότι χειρίζεται την υπόθεση του Κροάτη φορ της ΑΕΚ σε ομάδες της γειτονικής χώρας. Άγνοια δηλώνει ο επίσημος εκπρόσωπος του παίκτη, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Μάρκο Λιβάια για να μάθει τις προθέσεις του, τη στιγμή που στο τραπέζι υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση της Ένωσης για την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη φορ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία τα σενάρια για τον Λιβάια δίνουν και παίρνουν. Όχι μόνο για την Τράμπζονσπορ, αλλά και για την Μπασάκσεχιρ πλέον, με έναν Τούρκο ατζέντη που ονομάζεται Γκερκέμ Ντεμίρ να ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον Κροάτη επιθετικό.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης μάλιστα έκανε και δηλώσεις στο Ajansspor: «Το συμβόλαιο του Λιβάια στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Η Τράμπζονσπορ έκανε μια προφορική πρόταση. Θα είχαμε και μια τηλεδιάσκεψη, η οποία ακυρώθηκε. Ο Λιβάια θέλει να έρθει στην Τουρκία. Επίσης η Μπασάκσεχιρ ενδιαφέρεται για τον Λιβάια. Έχω μιλήσει με τον Μπουρούκ για τον Λιβάια και θα ξαναμιλήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος μάνατζερ.

Από την πλευρά του πάντως ο επίσημος εκπρόσωπος του Λιβάια, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε δηλώνει άγνοια για το θέμα, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει καν τον συγκεκριμένο ατζέντη που φέρεται να μιλάει για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ στον τουρκικό Τύπο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα