Χιμένεθ: «Δεν έχω έρθει για να ξεκουραστώ, ήρθα για να δουλέψω»

Χιμένεθ: «Δεν έχω έρθει για να ξεκουραστώ, ήρθα για να δουλέψω»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Δεν έχω έρθει για να ξεκουραστώ, ήρθα για να δουλέψω»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε πως σκοπός του είναι να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά με την Ένωση.

Ο 56χρονος Σεβιγιάνος τεχνικός, έφτασε το πρωί της Κυριακής (27/12) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκεί όπου τον υποδέχθηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ και το απόγευμα αναμένεται να βρεθεί στα Σπάτα, για να προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσγειώθηκε στην Αθήνα, μαζί με τους δύο συνεργάτες του Χεσούς Καλδερόν και Σεμπάστιαν Μπασκόν, με ενδιάμεση πτήση από το Παρίσι κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο εμφανώς χαρούμενος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση με τον covid και πρέπει να είμαι όλοι ενωμένοι. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο σύλλογος και ελπίζω σύντομα να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεν έχω έρθει να ξεκουραστώ, έχω έρθει να δουλέψω. Στόχος μου είναι να ξεκινήσω άμεσα δουλειά, σήμερα κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «OPEN».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα