Υποψήφιος για να επιστρέψει στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Υποψήφιος για να επιστρέψει στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Gazzetta team
Υποψήφιος για να επιστρέψει στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

bet365

Υποψήφιος για να αναλάβει ξανά ρόλο ως υπεύθυνος Ακαδημιών είναι ο Νίκος Κωστένογλου.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η ΑΕΚ προχωρά σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, τόσο στην πρώτη ομάδα με την επιστροφή του Χιμένεθ στον πάγκο της Ενωσης, και την πρόσληψη του Παναγιώτη Κονέ στη θέση του τεχνικού διευθυντή, όσο και στις «κιτρινόμαυρες» Ακαδημίες.

Ο πρώην επικεφαλής των υποδομών της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου είναι ένα από τα φαβορί αυτή τη στιγμή, για να αναλάβει επικεφαλής στις Ακαδημίες της Ενωσης. Ο παλαίμαχος αμυντικός και πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε αποχωρήσει από τα τμήματα υποδομής το 2019 προκειμένου να κάτσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας, μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ωστόσο, με την άφιξη Καρέρα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ο Κωστένογλου δεν επέστρεψε στη θέση του αλλά τώρα δεν αποκλείεται να γυρίσει στα Σπάτα και στο πόστο που είχε αφήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα