Ολυμπιακός: Η γαλλική τάση και αγορά έχει το πάνω χέρι για τον επόμενο αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Η γαλλική τάση και αγορά έχει το πάνω χέρι για τον επόμενο αριστερό μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η γαλλική τάση και αγορά έχει το πάνω χέρι για τον επόμενο αριστερό μπακ

bet365

Για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη σε σχέση με τη θέση του αριστερού μπακ φαίνεται πως τον πρώτο λόγο έχει η γαλλική τάση και αγορά στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις για αριστερούς μπακ τον Γενάρη. Περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπ' όψιν, ωστόσο δεν είναι όλες απλές ή εύκολες.
Αυτό που διαφαίνεται σε αυτή τη φάση είναι πως η γαλλική τάση και αγορά στην ομάδα έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την Ιβηρική για τον επόμενο αριστερό μπακ. Τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει την αποχώρηση του Ρούμπεν Βινάγκρε. «Κενό» δεν μπορούμε να το γράψουμε από τη στιγμή που τον Πορτογάλο δεν τον είδαμε παρά ελάχιστα να αγωνίζεται με τη φανέλα των Πειραιωτών. Για να δημιουργηθεί κενό για έναν παίκτη πρέπει να έχει προσφέρει έστω και λίγο και με τον Βινάγκρε δεν ισχύει αυτό.
Εφόσον επιβεβαιωθεί το παραπάνω στοιχείο, τον πρώτο λόγο για την προσθήκη του αριστερού μπακ θα έχουν περισσότερο παίκτες που προέρχονται από τη γαλλική αγορά, όπως ο 26χρονος Αφρικανός Ισιαγκά Σιλά (ακόμα και με τη φόρμουλα ενός δανεισμού). Αριστερός μπακ - χαφ που φέτος έχει 14 ματς με 1 γκολ. Παίζει στη Λανς ως δανεικός από την Τουλούζ και το συμβόλαιό του τελειώνει στο 2023. Παίκτης που είναι διεθνής με τη Γουϊνέα. Ακόμα και η δύσκολη περίπτωση του 27χρονου Βραζιλιάνου Νταλμπέρτ είναι υπόθεση παίκτη που είναι δανεικός σε γαλλική ομάδα, στη Ρεν (από την Ίντερ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα