Ολυμπιακός: Οι πέντε περιπτώσεις για αριστερά μπακ τον Γενάρη

Ολυμπιακός: Οι πέντε περιπτώσεις για αριστερά μπακ τον Γενάρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι πέντε περιπτώσεις για αριστερά μπακ τον Γενάρη

bet365

Εκτός από τον Μπιόρκαν και τον Ρέαμπτσιουκ υπάρχουν στο σύνολο τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ.
Για τον Μπιόρκαν τα δεδομένα είναι γνωστά και ήδη καταγεγραμμένα. Εκτός από τον Νορβηγό που παρά την απειρία του από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι μία πολύ καλή περίπτωση αριστερού μπακ στα 22 του υπάρχουν και άλλες λύσεις. Όπως ισχύει με τον Μπιόρκαν έτσι και ο Μολδαβός Ρέαμπτσιουκ, κάτοχος πορτογαλικού διαβατήριου και με τα δικαιώματά του να τα έχουν μισά μισά οι Πάσος Φερέιρα και Πόρτο, είναι ένα όνομα που έχει βάλει στην ατζέντα του από το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Για τον 22χρονο Ρέαμπτσιουκ υπάρχει και η πορτογαλική επιβεβαίωση μέσω της A Bola. Είναι μία περίπτωση που είναι ψηλά στη λίστα αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη.
Διεθνής με τη χώρα του και με συμβόλαιο έως το 2023 στην Πάσος ο Ρέαμπτσιουκ φέτος έχει 12 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. Υπάρχει πάντα η υπόθεση του 26χρονου Αφρικανού Ισιαγκά Σιλά. Αριστερός μπακ - χαφ που φέτος έχει 14 ματς με 1 γκολ. Παίζει στη Λανς ως δανεικός από την Τουλούζ και το συμβόλαιό του τελειώνει στο 2023. Παίκτης που είναι διεθνής με τη Γουϊνέα.
Στον Ολυμπιακό βέβαια έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις παικτών. Μία που ξεχωρίζει είναι του 32χρονου Μάρτιν Όλσον με τελευταία ομάδα τη Χέλσινμποργκ. Αριστερό μπακ με 51 διεθνείς συμμετοχές στη Σουηδία και 5 γκολ. Παίκτης που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Μπλάκμπερν, για να παίξει μετά στην πρώτη ομάδα της, τη Νόριτς και τη Σουόνσι. Υπάρχει και ο 27χρονος Βραζιλιάνος Ντάλμπερτ. Επίσης αριστερό μπακ χαφ. Είναι δανεικός στη Ρεν από την Ίντερ και δεν είναι ούτε αυτός μία απλή και εύκολη υπόθεση. Φέτος έχει 8 συμμετοχές. Όπως και να έχει πάντως τις εξελίξεις θα πρέπει να τις περιμένουμε έως και την ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα του αριστερού μπακ ως αντί-Βινάγκρε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα