Αστέρας Τρίπολης: Καπίγια, η πρώτη του μεταγραφή

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Καπίγια, η πρώτη του μεταγραφή

bet365

Η πρώτη μεταγραφή για το 2021 είναι ο Ενέκο Καπίγια για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός μέσος, υπέστη ρήξη χιαστού στις 4 Ιανουαρίου στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ύστερα από λίγο καιρό ταξίδεψε για την Ισπανία όπου και υποβλήθηκε στην απαραίτητη επέμβαση και έμεινε εκεί για το βασικό στάδιο της αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Πάνω σ' αυτό το πρόβλημα, ξέσπασε κι η πανδημία κι η δουλειά που έπρεπε να κάνει έγινε πιο δύσκολη. Εκείνος, όμως, τα κατάφερε και ενώ αναμενόταν να τον δούμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Ράσταβατς τον παίρνει στην αποστολή.

Φυσικά είναι στους 21 και δεν ξέρουμε αν θα είναι πάγκο, αλλά είναι θέμα χρόνου πλέον να δούμε και πάλι στον Ισπανό με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο 25χρονος είναι ένας παίκτης που άνηκε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, γεννημένος στο Σαν Σεμπαστιάν έπαιξε στην ομάδα της περιοχής και η Ελλάδα έγινε ο πρώτος προορισμός του εκτός Ισπανίας.

Με τον Αστέρα έχει ήδη παίξει σε 17 ματς, ενώ έχει 1 γκολ και 3 ασίστ. Πλέον, αφήνει πίσω του τον εφιάλτη που πέρασε εδώ και περίπου έναν χρόνο και ετοιμάζεται να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα