Μπαλογιάννης: «Να φτάσουμε όπου πέρσι»

Μπαλογιάννης: «Να φτάσουμε όπου πέρσι»

Gazzetta team
Μπαλογιάννης: «Να φτάσουμε όπου πέρσι»

bet365

Ο νεαρός χαφ του ΟΦΗ τόνισε πως και την τρέχουσα σεζόν οι Κρητικοί έχουν υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα
Για τη χθεσινή (12/12) νίκη του ΟΦΗ στη Λάρισα, αλλά και τους στόχους των Κρητικών μίλησε ο Κώστας Μπαλογιάννης στον ΣΠΟΡ FM. «Στην ομάδα υπάρχει μια συναισθηματική σταθερότητα. Φάνηκε αυτό γιατί μετά την ήττα από τον Απόλλωνα κερδίσαμε χθες. Η ομάδα έχει πάντα το πλάνο της, έχουμε καλές σχέσεις και αυτό είναι το μυστικό. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, σαν τελικούς. Όλες οι αναμετρήσεις είναι δύσκολες στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε και καλύτεροι. Στόχος μας είναι να φτάσουμε εκεί που ήμασταν πέρσι κι ακόμη πιο ψηλά», είπε αρχικά ο νεαρός χαφ.
Και συνέχισε. «Για μας η έδρα είναι πολύ σημαντική. Η απουσία του κόσμου είναι κάτι που στοιχίζει, αλλά με το πλάνο που έχουμε και τη συνοχή της ομάδας θα ανταποκριθούμε. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, όλοι οι παίκτες είναι ξεχωριστοί και υπάρχει καλός ανταγωνισμός, ώστε ο προπονητής να διαλέγει τους καλύτερους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα