Τιάγκο Σίλβα: «Να αποδείξω την αξία μου»

Τιάγκο Σίλβα: «Να αποδείξω την αξία μου»

Gazzetta team
Τιάγκο Σίλβα: «Να αποδείξω την αξία μου»

bet365

Ο 27χρονος μέσος του Ολυμπιακού σχολίασε πως στόχος του είναι να δείξει ότι αξίζει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα
Για την ευρωπαϊκό πορεία του Ολυμπιακού, αλλά φυσικά και το αυριανό (13/12) ματς με τη Λαμία μίλησε ο Τιάγκο Σίλβα στη NOVA. «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πετύχαμε κάτι καλύτερο στο Champions League, από την άλλη θα συμμετάσχουμε στο Europa League, όπου αισιοδοξούμε να τα πάμε καλύτερα», είπε αρχικά ο χαφ των «ερυθρολεύκων».
Και μετά του μεταφέρθηκε πως δέχτηκε εγκωμιαστικά σχόλια στο δεκάλεπτο που έπαιξε με τον Βόλο και το αν έχει «δίψα» να αγωνιστεί. «Χωρίς καμία αμφιβολία έχω μεγάλη θέληση. Έχω την επιθυμία να αποδείξω την αξία μου και να αποδείξω ότι αξίζει να βρίσκομαι εδώ».
Για το αν είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού είπε πως «δεν ξέρω αν συμβεί αυτό, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω ώστε αν συμβεί, να είμαι έτοιμος».
Κλείνοντας ο 27χρονος μέσος ρωτήθηκε για το πώς πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία. «Με τα όπλα του, που θα είναι η υπομονή, η ποιότητα και η θέληση για τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, να βάλουμε γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα