O πραγματικός νικητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννενα μπορεί να είσαι εσύ

Gazzetta team
O πραγματικός νικητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννενα μπορεί να είσαι εσύ

bet365

To ΝIVEA MEN έφτιαξε την δική του κερκίδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και χαρίζει πλούσια δώρα.

Ανεξάρτητα από τα όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννενα, ο μεγάλος νικητής του ματς μπορεί να είσαι εσύ χάρη στo NIVEA MEN και τον διαγωνισμό για το ροζ T-Shirt που τρέχει από την προηγούμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είδαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ το NIVEA MEN απέκτησε την δική του κερκίδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανάμεσα, όμως, στα άσπρα μπλε μπλουζάκια με τα οποία την έντυσε έκρυψε και ένα ροζ για χάρη του 2ου διαγωνισμού Pink T-Shirt Project. To ίδιο έκανε και αυτή την αγωνιστική στη Λεωφόρο.

Όποιος το εντοπίσει ανάμεσα σε 8 σειρές καθισμάτων μπορεί να κερδίσει είτε ένα iPhone 12 Pro, είτε τα κορυφαία προϊόντα NIVEA MEN.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις και εσύ στον διαγωνισμό είναι να κάνεις follow το NIVEA MEN και να γράψεις σε σχόλιο σε ποια θέση βρίσκεται το ροζ T-Shirt. Ο τρέχον διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 14/12 στις 19:30.

Μείνε συντονισμένος αφού το συγκεκριμένο project του NIVEA MEN αναμένεται να τρέξει και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός που έρχεται μέσα στην εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα