Πολυϊδιοκτησία: Πρόσθετη παρέμβαση της Ξάνθης υπέρ του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πολυϊδιοκτησία: Πρόσθετη παρέμβαση της Ξάνθης υπέρ του ΠΑΟΚ

bet365

Η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, εκδικάζεται από την Επιτροπή Εφέσεων με την πρόθεση παρέμβαση της Ξάνθης να είναι το νέο στοιχείο.

Η Εφέσεων συνεδριάζει για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που αφορά τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Πρόκειται για την υπόθεση η οποία είχε πάει στο CAS, απ' όπου επέστρεψε στο Εφέσεων για νέα αξιολόγηση και (σ.σ. θυμίζουμε στο CAS δεν είχε προσφύγει η Ξάνθη). Η Εφέσεων τόσο καιρό ήταν ανενεργή και πλέον η υπόθεση συνεχίζεται, απ' όπου και προκύπτει η πρόσθετη παρέμβαση των Ακριτών υπέρ του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΩΡΑ 15:00 1) Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ. 2) Πρόσθετη παρέμβαση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ» ΥΠΕΡ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΚΑΤΑ 1) της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ, 2) της υπ΄αριθμ. 20/20 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, 3) των συμπερασμάτων περί παράβασης του άρθρου 69 παρ.9 και παρ. 12 ν.2725/1999 της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως διατυπώνονται στο από 27.1.2020 «Απόσπασμα Πρακτικού», 4) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 5) ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα